Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνος Σκορδάλης: Το χρονικό ενός "περίεργου" χωρισμού

Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνος Σκορδάλης: Το χρονικό ενός "περίεργου" χωρισμού

Τι συνέβη πριν και μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών;

Υπάρχουν φορές που δεν χαίρεσαι όταν μια είδηση σου επιβεβαιώνεται και ειδικά, όταν αφορά το χωρισμό ενός ζευγαριού με παιδιά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και δείχνουν την τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με πάθος με άγνωστο νεαρό σε κατάμεστη παραλία της Κέρκυρας, είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται αν οι φήμες για το χωρισμό της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη είναι αληθινές.

Όμως το χρονικό του χωρισμού μπορεί να επιβεβαιώθηκε αυτή την Κυριακή, αλλά ξεκίνησε λίγους μήνες νωρίτερα και μάλιστα από εδώ, από το Queen.gr. Στις 24 Μαΐου, δημοσιεύσαμε την είδηση ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του. Πριν προλάβει η είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Κωνσταντίνος επικοινώνησε με το site φανερά εκνευρισμένος, ζητώντας να διαψεύσουμε την είδηση πριν κινηθεί νομικά. Ο ίδιος μας είπε πώς «Δεν χωρίζω με την Νίνα. Είμαστε μια χαρά. Έχουμε μια οικογένεια με δύο παιδιά και δεν είναι ωραίο να βγαίνουν τέτοιες φήμες για το γάμο μας».
Στο τελευταίο θα συμφωνήσουμε μαζί του. Όχι μόνο δεν είναι ωραίο να βγαίνουν τέτοιες φήμες, αλλά είναι και ανήθικο. Κανείς δε δικαιούται να παίζει με το γάμο και τις ζωές των ανθρώπων και δεν θα το τολμούσαμε ποτέ, αν δεν είχαμε διασταυρωμένες και έγκυρες πληροφορίες, ότι ήταν θέμα χρόνου να ανακοινώσει το ζευγάρι δημόσια το χωρισμό του.

Δυόμιση μήνες μετά οι φωτογραφίες της Νίνας Λοτσάρη, που δείχνει χαρούμενη και ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άλλου άντρα, είναι η απάντηση σε όλη τη φημολογία. Και αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία κλειδαρότρυπα να κρυφοκοιτάξουμε. Όλα έγιναν στο φως, δημόσια, με εκατοντάδες λουόμενους που ήταν δίπλα στη Νίνα και στο νεαρό φίλο της. Και η Νίνα δεν είναι κάποια νεοφώτιστη στη δημοσιότητα. Είναι "βετεράνος" στη Showbiz, με χρόνια καριέρας και γνώση, πώς όταν κάνεις κάτι δημόσια, θα μαθευτεί. Απλά πράγματα.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών το Gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Σκορδάλη, ο οποίος δήλωσε: «Αγαπάμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον γι' αυτό είμαστε και μαζί με την Νίνα και προχωράμε κανονικά». Μάλιστα στενοί φίλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για πολλές εκπλήξεις που θα υπάρξουν στο σύντομο μέλλον, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης και η Νίνα Λοτσάρη είναι μαζί και ευτυχισμένοι.
Τι σόι εκπλήξεις είναι αυτές που θα δούμε στο μέλλον, δεν τις ξέρουμε. Ούτε και πώς να εκλάβουμε τις τελευταίες του δηλώσεις: ως ένα ωραίο και έξυπνο διαφημιστικό τρικ; Ή να πιστέψουμε τις φωτογραφίες που λένε πάντα την αλήθεια; Στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν υπονοούμενα, υπάρχουν στοιχεία.

Υστερόγραφο. Επειδή ήδη κυκλοφόρησαν σχόλια ότι τα περιοδικά και τα site διαλύουν τις ζωές των ανθρώπων, θα τολμήσουμε να πούμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τα Media δεν έχουν καμία σχέση. Οι ίδιοι οι celebrities φροντίζουν και φτιάχνουν ή διαλύουν τις ζωές τους, όπως εκείνοι το επιθυμούν. Εμείς ούτε δικάζουμε , ούτε κρίνουμε. Είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από τα media.