Γιατί χώρισε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Νινιό;

Γιατί χώρισε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Νινιό;

Και γιατί η παρουσιάστρια δεν στεριώνει σε καμία σχέση;

Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι πολύ απλή: Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός χώρισαν γιατί δεν έπρεπε να τα έχουν φτιάξει από την αρχή. Ήταν μια σχέση που όλοι, φίλοι και γνωστοί της Ναταλίας ήξεραν, ότι δεν είχε μέλλον και ότι για την παρουσιάστρια ήταν ένα διάλειμμα κι ένας τρόπος να δείξει λίγο πολύ ότι στο παλμαρέ της μπορεί να βάλει και κανέναν πιο σημαντικό άνθρωπο - της τέχνης- εκτός από ανερχόμενους τραγουδιστές που ναι μεν είναι καλά παιδιά και με ωραίους κοιλιακούς, αλλά προς το παρόν παραμένουν κρυμμένα στη σκιά της.

Ο Νινιός ήταν "άλλο πράγμα" και η Ναταλία αυτό το "άλλο πράγμα" δεν το θέλει. Ένας άντρας που μένει σε ένα σπίτι με σκύλους και κότες, που κυκλοφορεί με μηχανή και παίζει μπαγλαμαδάκι τρώγοντας «μεζέδες» και ακούγοντας ρεμπέτικα, είναι όπως και να το κάνεις, μια επιλογή λίγο πιο αναρχοαυτόνομη για μια παρουσιάστρια/στιχουργό που με την πρώτη νότα του μπουζουκιού σηκώνεται από τον καναπέ της για να τα σπάσει on camera. Αν η Ναταλία ήθελε να είναι με τον Νινιό δεν θα είχε κολλητούς της τον Θέμη Γεωργαντά και τον Γιώργο Τσαλίκη. Θα έκανε παρέα με τον Παύλο Τσίμα και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Πιθανόν να μην παρουσίαζε και το "Μες στην Καλή Χαρά" ή τουλάχιστον να μην δεχόταν να παίζει παιχνίδια στην εκπομπή του τύπου "βρες τον τίτλο του τραγουδιού της Πάολα από τον πρώτο στίχο". Άλλο που τα βράδια ξενυχτάει διαβάζοντας βιβλία... αυτό για κάποιους δικούς της λόγους θέλει να το κρατάει μυστικό...

Εν πάση περιπτώσει, η Ναταλία και ο Νινιός ήταν ένα λάθος ζευγάρι και πολύ γρήγορα μετά από μερικές εβδομάδες κιόλας και οι δυο το κατάλαβαν. Έτσι τα τηλεφωνήματα αραίωσαν το ίδιο και τα ραντεβού μέχρι που σταμάτησαν εντελώς, χωρίς κανένας από τους δυο να πει τη λέξη «χωρίζουμε». Μάλιστα κάποιοι λένε ότι μετά τον χωρισμό με τον Νινιό η Ναταλία άρχισε να βγαίνει με κάποιον άλλον ηθοποιό - σχέση που επίσης τελείωσε άδοξα και μάλιστα πολύ δραματικά. Η Ναταλία για όσους ξέρουν έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να χωρίζει. Επειδή δεν μπορεί να τους το πει, προσπαθεί να τους το δείξει κι αυτό καμιά φορά έχει πολύ άσχημες συνέπειες.

Εξίσου απλή είναι η απάντηση και στη δεύτερη ερώτηση «γιατί η παρουσιάστρια δεν στεριώνει σε καμία σχέση»: Γιατί ο άντρας που θέλει η Ναταλία δεν υπάρχει και γιατί περνάει τόσο καλά στις παρέες της που κανένας άντρας όσα προσόντα κι αν έχει δεν μπορεί να την κάνει να περάσει το ίδιο. Η Ναταλία θέλει έναν άντρα που να έχει το χιούμορ του Γεωργαντά, το κορμί του Σπαλιάρα, το πρόσωπο του Ρουβά, το ταλέντο του Ρέμου, τη μαγειρική του Σκαρμούτσου και την υπομονή του Ιώβ. Κι αυτός ο άντρας δεν υπάρχει.