Ο Σάκης κάνει τη ζωή του ριάλιτι

Ο Σάκης κάνει τη ζωή του ριάλιτι

Τι έπαθε ξαφνικά ο Σάκης;

Πήγε στη Σύμη, την Κίμωλο, τη Μήλο, τη Φολέγανδρο, τη Μύκονο (δυο φορές, μια για τη συναυλία και μια με την Κάτια) και μας ενημέρωσε με όλες τις λεπτομέρειες, με τρόπο που δεν είχαμε καν φανταστεί. Ανέβασε φωτογραφίες από παραλίες, από ντόπιους, από καλαμαράκια τηγανητά, καρέκλες με φόντο το απέραντο γαλάζιο, λουλούδια, ηλιοβασιλέματα με ωραία χρώματα και τοπία, πολλά τοπία... Σε κάποιο από τα εκατομμύρια τουίτς του, ανέβασε και εικόνες του εαυτού του να ποζάρει απέναντι από το δικό του κινητό αλλά και με στολή δύτη να βγάζει ψάρια από τη θάλασσα, δημοσιεύοντας δηλαδή φωτογραφίες που κανένας παπαράτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να βγάλει όσα λεφτά κι αν του έδινε ένα περιοδικό: Τον Σάκη στη μέση του πουθενά.

Τι έπαθε όμως ο Σάκης κι από κει που απέφευγε τους παπαράτσι όπως ο διάολος το λιβάνι ξαφνικά έγινε παπαράτσι του εαυτού του και μάλιστα σκληροπυρηνικός; Ο Ηλίας Ψινάκης θα έσκιζε τα πτυχία του αν μάθαινε ότι ο πρώην προστατευόμενος του που υπήρξε για χρόνια ολόκληρα «μουγκός» κατόπιν εντολών του, ανεβάζει πια στο ίνσταγκραμ και το τουίτερ βίντεο που τον δείχνουν να τηγανίζει και ανταλλάσσει προσωπικά μηνύματα με θαυμαστές! Ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος να κάνει τη ζωή του ριάλιτι και αυτό είναι πια φανερό σε όσους τον ακολουθούν στο τουίτερ και το ίνσταγκραμ -αν νομίζει ότι μπορεί να το ελέγξει κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Ακόμη και η εγκυμοσύνη της Κάτιας- που κανείς δεν θα την καταλάβαινε αφού η κοιλιά της είναι πολύ μικρή ακόμη και τώρα και επίσης μπήκε κανονικά και ταξίδεψε με το μικρό τους σκαφάκι από νησί σε νησί παρά τα μποφορ του Αιγαίου, άρα δεν θα κινούσε υποψίες- κυκλοφόρησε σαν φήμη πολύ νωρίς, τουλάχιστον για τα στάνταρτ της οικογένειας Ρουβά. Ναι ο Σάκης έγινε πολύ «φιλικός για τον χρήστη» απλώς υπάρχει κι ένα όριο που πρέπει να προσέξει να μην ξεπεράσει. Γιατί μπορεί τώρα οι φωτογραφίες στο τουίτερ και το «είμαι εκεί τώρα με τον τάδε» να φαίνεται ένα χαριτωμένο παιχνίδι της τεχνολογίας, είναι γνωστό όμως, εδώ και πολλά χρόνια, ότι όταν ανοίγεις στη δημοσιότητα την πόρτα, αυτή μπαίνει και από το παράθυρο- κι αυτό δεν αφορά τον Σάκη φυσικά αλλά όλη την ελληνική σόουμπιζ που όλα τα κάνει «συλλογικά».. Παλιά όλοι είχαν διαβάσει Κούντερα, μετά όλοι επαναλάμβαναν στις συνεντεύξεις ότι «όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις», τώρα έμαθαν ότι με το τουίτερ δεν χρειάζεται να κλείνεις ραντεβού με τον παπαράτσι στην καφετερία, βγάζεις τη φωτογραφία, την ανεβάζεις κι αυτή θα βρει τον δρόμο της...Κι επειδή οι περισσότεροι (όχι ο Σάκης, να το ξεκαθαρίσουμε) δεν ξέρουν και την ακριβή έννοια του tweet το μπερδεύουν με το sms, ξέροντας βέβαια ότι η συνομιλία που κάνουν με τον συνάδελφο ανθυποσελέμπριτι την επόμενη μέρα θα δημοσιευτεί σε όλα τα σάιτ.

Οπότε μην κοροϊδεύουμε ούτε τους Όσμπορν, ούτε τις Καρντάσιαν που έβαλαν κάμερες στα κρεβάτια και τις τουαλέτες τους. Είμαστε ένα βήμα πριν.