Να τους χαίρεται η μαμά τους: Είναι τα αδέρφια Hemsworth η νέα γυναικεία φαντασίωση;

Να τους χαίρεται η μαμά τους: Είναι τα αδέρφια Hemsworth η νέα γυναικεία φαντασίωση;

Οι αδερφοί, Chris και Liam Hemsworth από την Αυστραλία είναι τα αγόρια που κατάφεραν να κατακτήσουν το Hollywood σε χρόνο dt. Πως νιώθουν οι γυναίκες για αυτό;

Μία συνηθισμένη γυναικεία φαντασίωση που πολλές γυναίκες ντρέπονται ακόμα και να εκμυστηρευτούν στον εαυτό τους είναι να βρεθούν ανάμεσα σε ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο αδερφούς. Και αν μέχρι τώρα η φαντασίωση αυτή είχε θολά πρόσωπα, δύο αγόρια από την Αυστραλία ήρθαν να γίνουν το κρυφό αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας.

O Chris και o Liam Hemsworth. Τα αγόρια από την Αυστραλία εμφανίστηκαν στο προσκήνιο του Hollywood σχεδόν ταυτόχρονα μέσα από διαφορετικές ταινίες, αλλά η συγγενική τους σχέση και ο παράγων sex appeal τους βοήθησε να γίνουν mega stars σε χρόνο dt. Ο Liam έγινε γνωστός μέσα από το "Last song" και τη σχέση του με τη Miley Cyrus που γνώρισε στην ταινία, ενώ ο Chris αρχικά με το "Star Trek" και εν συνεχεία με το "Thor" δε χρειάστηκε πολύ χρόνο για να καθιερωθεί στη συνείδηση κάθε γυναίκας ως ο άντρας-πρότυπο.

Και οι δύο είναι δεσμευμένοι. Και οι δύο κερδίζουν πόντους στην κλίμακα του sexiness επειδή είναι surfers. Και οι δύο έχουν καλογυμνασμένα κορμιά. Τίποτα, όμως, από τα παραπάνω δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν αδέρφια. Ο αδερφικός τους δεσμός έχει άθελα του προκαλέσει το γυναικείο ενδιαφέρον σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο, έτσι μόνο παράξενο δεν είναι που τα κορίτσια κάθε ηλικίας λυσσάνε σε κάθε εμφάνιση τους και η παρουσία τους σε μία ταινία είναι αρκετή για να γεμίσει τις αίθουσες. Τώρα, όπως γράψαμε δεν είναι ακριβώς ελεύθεροι, αλλά επειδή είναι ωραίοι μπορείτε πάντα να περιμένετε τη δική σας ευκαιρία. Πότε δεν ξέρετε τη στιγμή που θα έρθει. Εδώ οι αδερφοί Hemsworth έγιναν star του cinema προερχόμενοι από ένα ξεχασμένο μικρό νησί. Όλα μπορούν να συμβούν.

Bonus πληροφορία: Υπάρχει και τρίτος αδερφός με το όνομα Luke, αλλά το καλό όλων σας είναι καλύτερα να μείνει στην αφάνεια, γιατί σίγουρα η παρουσία του θα είναι dealbreaker για κάθε φαντασίωση.

Διαβάστε ακόμα:
Βγήκε με την μαμά της και είπε να ντυθεί έτσι
Chris Hemsworth: ημίγυμνος με σώμα που θυμίζει Έλληνα θεό