Παπαχρήστου-Χαχαμίδης: Πριν μαλώσουν για τον Κασιδιάρη μάλωναν για τα σεντόνια και τις κουβέρτες

Παπαχρήστου-Χαχαμίδης: Πριν μαλώσουν για τον Κασιδιάρη μάλωναν για τα σεντόνια και τις κουβέρτες

Η Queen B έχει λεπτομέρειες για τον πολυσυζητημένο χωρισμό

Η επιστολή που έστειλε χθες η Βούλα Παπαχρήστου στον Λευτέρη Χαχαμίδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου όπου εκείνος ήταν καλεσμένος, δεν είναι η πρώτη κίνηση της πρωταθλήτριας του τριπλούν που μαρτυράει την ενόχληση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Queen B, Παπαχρήστου και Χαχαμίδης τσακώνονταν πολύ πριν εμφανιστεί στη ζωή τους ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μετά το χωρισμό τους που ήταν απόφαση της Παπαχρήστου -ίσως γιατί ήταν ήδη ερωτευμένη με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής- τα πράγματα έγιναν απλώς χειρότερα. Ο λόγος ήταν οι οικονομικές τους διαφορές. Με περιορισμένα εισοδήματα και οι δυο έφτασαν στο σημείο να τσακώνονται για το ποιος θα κρατήσει τα σεντόνια, τις κουβέρτες και την καφετιέρα του σπιτιού. Σύμφωνα με την Παπαχρήστου η οικοσκευή του σπιτιού στο οποίο έμεναν μαζί στην Καισαριανή- με ενοίκιο 600 ευρώ- της ανήκουν γιατί τα περισσότερα ήταν δώρα της μητέρας της. Σύμφωνα με τον Χαχαμίδη τα πράγματα αυτά ανήκουν στο σπίτι και αν είναι δώρα δεν επιστρέφονται.

«Όποιος κρατάει το σπίτι και υποχρεώνεται να πληρώνει το ενοίκιο κρατάει και τα πράγματα» φέρεται να της είπε ενοχλημένος γιατί η αρραβωνιαστικιά του αποφάσισε να φύγει από το σπίτι χωρίς καμία προειδοποίηση. Ο καβγάς συνεχίστηκε για πολλές μέρες ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκαν και δικηγόροι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαχαμίδης ήταν ο πρώτος που προσέφυγε σε δικηγόρο ο οποίος τον συμβούλευσε να μην απαντάει στα γραπτά μηνύματα που του έστελνε η Παπαχρήστου και να κρατήσει την ψυχραιμία του. Και οι δυο πάντως αλληλοαπειλήθηκαν ότι θα κάνουν ασφαλιστικά μέτρα ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαχαμίδης έχει πάει στο σπίτι της Παπαχρήστου στο Μενίδι για να πάρει κάποιες φωτογραφίες του που η μητέρα της είχε σε κορνίζες στο σαλόνι. Εκείνη την ημέρα το πρωην ζευγάρι μάλωσε πάρα πολύ έντονα και είναι εκείνη η μέρα που εμφανίστηκε στο σπίτι και ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη- όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη του στο ΘΕΜΑ ο Χαχαμίδης. Μάρτυρες που άκουσαν τον καβγά λένε ότι άκουσαν και πράγματα να σπάνε. Η Queen B θα επιστρέψει με περισσότερες λεπτομέρειες για τον πολυσυζητημένο χωρισμό και ακόμη περισσότερες για τον φημολογούμενο νέο έρωτα...

Διαβάστε επίσης:

Από πότε έγινε σύμβολο του σεξ ο Κασιδιάρης;