Η Νανά Καραγιάννη είναι ένα άρρωστο κορίτσι. Δεν είναι η Κιμ Καρντάσιαν!

Η Νανά Καραγιάννη είναι ένα άρρωστο κορίτσι. Δεν είναι η Κιμ Καρντάσιαν!

Είναι ώρα να την κάνουμε καλά.

Η περίπτωση της Νανάς Καραγιάννη είναι ιδιαίτερη. Όχι γιατί είναι σπάνια, μπορεί να συμβεί και στα καλύτερα σπίτια και σε ανθρώπους που δεν φαντάζεσαι ότι μπορεί να συμβεί, αλλά γιατί πρώτον έχει φτάσει σε σημείο πολύ προχωρημένο και επικίνδυνο για τη ζωή της και δεύτερον γιατί ό,τι κάνει καταγράφεται με ακρίβεια από τα μίντια.

Και είναι αυτά ακριβώς τα μίντια που έχουν καταστρέψει ζωές ανθρώπων πολύ πιο συγκροτημένων και ώριμων από την Νανά Καραγιάννη, αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της.

Η νευρική ανορεξία δεν είναι μικρόβιο. Δεν είναι κάτι που κολλάς. Είναι πνευματική ασθένεια και η Νανά Καραγιάννη είναι ένα κορίτσι άρρωστο πνευματικά και ψυχολογικά που πρέπει να συγκεντρωθεί στο πρόβλημα της και με τη βοήθεια αυτών που την αγαπούν να το ξεπεράσει. Ηρεμα, χωρίς συνεντεύξεις και δημοσιεύματα.

Τα μίντια- που εξ ορισμού έχουν ευθύνη στην εξάπλωση της νευρικής ανορεξίας- δεν έχουν καμία δουλειά να τροφοδοτούν το ταραγμένο εγώ της Νανάς Καραγιάννη με ειδήσεις που την κάνουν να νιώθει λες και είναι σταρ, λες και είναι διασημότητα. Η Νανά Καραγιάννη δεν είναι σταρ. Δεν είναι πρότυπο. Δεν είναι διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Είναι ένα κορίτσι που θέλει βοήθεια. Και αυτή τη βοήθεια δεν θα τη βρει κάτω από τίτλους «η Νανά Καραγιάννη πήγε για καφέ», « Η Νανά Καραγιάννη πήγε σε ινστιτούτο αισθητικής», «Τα ρομαντικά λόγια του συζύγου της Νανάς Καραγιάννη». Τη βοήθεια θα τη βρει στην αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι κι όχι στα λόγια που η ίδια θα ήθελε να ακούσει. Δεν είναι η ώρα για να κάνουμε την Νανά Καραγιάννη να νιώσει καλύτερα. Είναι η ώρα για να την κάνουμε να γίνει καλά.