Ροκ σταρ από κούνια: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που τρελαίνει τις γυναίκες;

Ροκ σταρ από κούνια: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που τρελαίνει τις γυναίκες;

Το αγόρι που τραγουδά στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστριών (και ισάριθμων θαυμαστών;) ακούει στο όνομα Adam Levine.

Μήπως είναι τα πολλά τατουάζ του; Μήπως είναι η ψηλόλιγνη σιλουέτα του; Μήπως είναι που χορεύει σαν τον Jagger; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως το άχαρο geek αγόρι που έπαιζε με την κιθάρα του ως έφηβος κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ womanizer του Hollywood.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι το sex appeal του Adam Levine είναι η βασική αιτία που η αδιάφορη μπάντα που ακούει στο όνομα Maroon 5 πουλάει τόσα εκατομμύρια δίσκους. Ο τραγουδιστής που έγινε διάσημος γράφοντας τραγούδια για τη Jane, την πρώην κοπέλα του, στο πρώτο album του συγκροτήματος προκαλεί με κάθε παρουσία του υστερία στο γυναικείο πληθυσμό που δεν χορταίνει να τον βλέπουν να βγάζει τις μπλούζες του και φυσικά αυτός δεν απογοητεύει ποτέ το κοινό του. Είναι κολλητός με τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, έχει ένα gay αδερφό που υπεραγαπά και στηρίζει δημόσια, κάνει δειλά αλλά σταθερά βήματα στην υποκριτική και είναι ο αγαπημένος μέντορας και κριτής των Αμερικάνων στο ριάλιτι "The Voice" και όλα τα παραπάνω του δίνουν μεγαλύτερη αξία στο χρηματιστήριο των celebrity και στην καρδιά του κόσμου.

Προσωπικά δεν θα καταλάβω ποτέ την απήχηση του Adam, αλλά σίγουρα τα μιλιούνια των θαυμαστριών κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Δείτε τη gallery και κρίνετε μόνες σας.

Διαβάστε περισσότερα:
Jon Hamm: Γιατί οι γυναίκες θέλουν να φάνε από το «ζαμπόν» του;
Κάποιος να μας δαγκώσει: Αυτοί είναι οι πιο sexy λυκάνθρωποι του Hollywood