Μας κοροϊδεύει η Ναταλία Γερμανού;

Μας κοροϊδεύει η Ναταλία Γερμανού;

Υποστηρίζει ότι οι παπαράτσι φωτογραφίες είναι στημένες. Και οι δικές της;

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η οικονομική κρίση έχει φέρει και κρίση ειλικρίνειας και μια τέτοια πρέπει να έπιασε την Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξη της σε τηλεπεριοδικό. «Είναι μύθος πως μας κυνηγούν οι paparazzi. Αυτό γίνεται μόνο όταν τα επιτρέψεις και μόνο στη Madonna στο Los Angeles, όχι στην Ψωροκώσταινα. Εμένα φέτος δεν με πήρε κανένας μάτι, ούτε στην Κρήτη, ούτε στη Μυτιλήνη, ούτε στη Σαντορίνη» είπε η Ναταλία. Ναι, είναι αλήθεια, φέτος δεν υπήρχαν παπαράτσι φωτογραφίες της Ναταλίας από τις διακοπές της στα νησιά. Όπως δεν υπήρχαν και φωτογραφίες άλλων διασήμων από τα ίδια μέρη.

Οι παπαράτσι ξεκαλοκαιριάζουν στην Πάρο και στη Μύκονο όπου έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν διασημότητες με μαγιό ενώ τα τελευταία χρόνια ταξιδεύουν στην Άνδρο λόγω Μενεγάκη. Είναι μάλλον απίθανο λοιπόν να σε φωτογραφίσει κάποιος στη Μυτιλήνη εκτός κι αν είναι τουρίστας, σε τραβήξει με το κινητό του και στείλει τις φωτογραφίες στα περιοδικά για να πάρει 100-200 ευρώ και να βγάλει τα έξοδα του πλοίου. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι με την δήλωση της αυτή η Ναταλία λίγο πολύ μας λέει ότι όλες οι παπαράτσι φωτογραφίες της που έχουμε δει στα περιοδικά μέχρι τώρα είναι στημένες- αφού δεν την κυνηγούν οι παπαράτσι και απ᾽όσο ξέρουμε δεν είναι η Μαντόνα. Και μπορεί να μην είναι πολλές αυτές οι φωτογραφίες πάντως είναι αποκαλυπτικές. Από παπαράτσι φωτογραφία στο αεροδρόμιο μάθαμε τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη, από παπαράτσι φωτογραφία στην Κύπρο ξεκίνησε να γράφεται και η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό.

Παπαράτσι φωτογραφία είδαμε και από τις διακοπές που έκανε το Πάσχα στις Σπέτσες με την Μαρία Μπεκατώρου όπως και σε παπαράτσι φωτογραφία την είδαμε να ψωνίζει από μεγάλο εμπορικό κέντρο (πάντα βαμμένη επαγγελματικά, καλοχτενισμένη και με το γνωστό της styling) ενώ με τον παπαράτσι πρέπει να πηγαίνει και στο αεροδρόμιο κάθε φορά που ταξιδεύει για να παίξει μουσική σε κάποιο κλαμπ εκτός Αθήνας. Σε μια επόμενη συνέντευξή της ας μας πει η Ναταλία που δεν την κυνηγάνε οι παπαράτσι πώς στο καλό βγήκαν οι φωτογραφίες αυτές. Ήταν αυθόρμητες ή κατόπιν ραντεβού.

DPG Network