Πόσο καιρό ακόμη θα κλαίει τον Σαμαρά η Κατερίνα Καινούργιου;

Πόσο καιρό ακόμη θα κλαίει τον Σαμαρά η Κατερίνα Καινούργιου;

Το δράμα της ξανθιάς τηλεπερσόνας.

Το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου μας απασχόλησε έντονα τουλάχιστον έξι μήνες και ακόμη έχει απόνερα... Λογικό αφού εκείνη είναι τεράστια σταρ, εκείνος ισχυρός της τηλεόρασης, ήταν μαζί περίπου 10 χρόνια και έχουν και τρία παιδιά. Το διαζύγιο Κούγια-Βατίδου πρέπει να έμεινε ζωντανό στα περιοδικά τουλάχιστον κανένα τετράμηνο. Είχαν παιδιά, είχαν και τα δικά τους θέματα. Της Κοκκίνου και του Βασιλειάδη πόσο μας απασχόλησε; Να πούμε ένα τρίμηνο; Ηταν μαζί πολλά χρόνια σε μια σχέση που πέρασε πάρα πολλές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στο γάμο και είχαν και μωρό παιδί. Αν λοιπόν ένα διαζύγιο με παιδί απασχολεί την επικαιρότητα τρείς μήνες, πόσα λεπτά πρέπει να μας απασχολήσει ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γιώργο Σαμαρά από μια σχέση που κράτησε 20 μέρες, άντε ένα μήνα;

Τί καρδιά αγκινάρα έχει αυτή η Κατερίνα Καινούργιου που μέσα σε 20 μέρες, και μάλιστα καλοκαιρινές, τον γνώρισε, τον ερωτεύτηκε, τον αγάπησε και από τότε που χώρισαν είναι απαρηγόρητη και περιφέρεται από μπουζούκι σε μπουζούκι με τους φίλους του για να το ξεπεράσει; Και από την άλλη, σκέψου και τον κακομοίρη τον Σαμαρά που γνώρισε μια ωραία ξανθιά το καλοκαίρι και από κείνη την ημέρα τον ρωτάνε όλοι για τη «σχέση τους».

Αν η Κατερίνα Καινούργιου χρησιμοποιεί το θέμα του «δραματικού χωρισμού» της με τον Γιώργο Σαμαρά για να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να έχουν ένα λόγο να της παίρνουν συνεντεύξεις πάω πάσο. Το καταλαβαίνω και το κατανοώ. Αν όμως πραγματικά, δύο μήνες μετά, θρηνεί για μια σχέση 20 ημερών, να το κοιτάξει. Εδώ και στο δικό μας το site, μπορεί να διαβάσει πολλά αντίστοιχα θέματα για το «πώς θα ξεπεράσετε τον χωρισμό σας με αξιοπρέπεια» ή «πώς θα καταλάβεις αν τα έχετε». Έλεος, ολόκληρη κοπέλα!

* Η φωτογραφία του πρωην ζευγαριού είναι απο το περιοδικό ΟΚ!