Η αγένεια του Ορέστη Τζιόβα

Η αγένεια του Ορέστη Τζιόβα

Ποιος τόλμησε να πειράξει το ιερό τέρας της υποκριτικής που έγινε γνωστός από τη σχέση του με την Παπουτσάκη;

Σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας παρεξηγήθηκε με δημοσιογράφο του Αντέννα η οποία τον βρήκε στο περιθώριο της φωτογράφισης των ηθοποιών της σειράς "Το Αμάρτημα της Μητρός μου" και σκέφτηκε να τον ρωτήσει αν είναι ερωτευμένος όπως διάβασε σε περιοδικό. Ο ηθοποιός δεν περιορίστηκε στο να αρνηθεί να απαντήσει στην ερώτηση -όπως θα έκανε κάθε ευγενικός άνθρωπος που απλώς δεν θέλει να απαντήσει σε ερώτηση- αλλά επιτέθηκε με αγένεια στο κορίτσι -που τυχερός ήταν που έπεσε σε μαθήτρια της σχολής του Αντέννα και όχι σε καμία τσούγδω του Σταρ.

Σωστά.... Έχει απόλυτο δίκιο ο Ορέστης Τζιόβας που θύμωσε και αντέδρασε έτσι... Αντί η δημοσιογράφος του Αντέννα να τον ρωτήσει για τον υποκριτικό του θρίαμβο στην σειρά το "Αμάρτημα της Μητρός μου" και την αντλερική μέθοδο με την οποία προσεγγίζει το ρόλο του τεκνού στο σήριαλ ως άλλος Μάρλον Μπράντο, τόλμησε να τον ρωτήσει αν είναι ερωτευμένος.

Αλλά έτσι είναι αυτά τα νέα κορίτσια της δημοσιογραφίας. Δεν σέβονται τίποτα. Αντί να τον ρωτήσει για το ρόλο του στο σήριαλ "Γ4", στο "Χαρά Αγνοείται" και στον "Πόλεμο των Άστρων", τον ρώτησε για τη νέα του σχέση. Τι; Δεν θυμάστε από πού ξέρετε τον Ορέστη Τζιόβα; Είναι ο ηθοποιός που τα είχε με την Κατερίνα Παπουτσάκη και είχε δώσει και συνέντευξη στο αυστηρά θεατρικό περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ με τίτλο «Ζηλεύω την Κατερίνα».

Άσε μας αγάπη μου λοιπόν!