Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη κερνάει, Ελένη πίνει.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τις εξομολογήσεις τις κάνουν οι καλεσμένοι των εκπομπών και ότι δουλειά των δημοσιογράφων/παρουσιαστών είναι να δημιουργούν τέτοιες συνθήκες ώστε ο καλεσμένος να νιώσει τόσο άνετα που να αποκαλύψει ένα μυστικό του ή να πει μια αλήθεια που το κοινό δεν είχε ξανακούσει. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται ότι οι κανόνες είναι διαφορετικοί. Οι καλεσμένοι είναι διακοσμητικοί ή λειτουργούν σαν κομπάρσοι που δουλειά τους είναι να στέκονται απέναντι από την παρουσιάστρια όταν νιώθει ότι θέλει να κάνει δικές της εξομολογήσεις. Στο κάτω κάτω ποιος είναι μεγαλύτερος σταρ; Η Μενεγάκη ή η Ζέτα Δούκα; Ας είμαστε ειλικρινείς. Καμία δεν ενδιαφέρει το κοινό όσο η Ελένη.

Όσο λοιπόν κι αν η Ελένη Μενεγάκη σκίζει τα ρούχα της ότι η σχέση της με τον τύπο δεν εξαρτάται απ αυτήν και ότι κόντευε να πάθει αποπληξία όταν περνούσε από τα περίπτερα στη διάρκεια του χωρισμού της και έβλεπε τη μούρη της στα εξώφυλλα, στην ουσία ποτέ δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο για την Ελένη από τα περιοδικά. Τα μάθαμε όλα από την ίδια. Τον έρωτα της πριν από τον Γιάννη Λάτσιο, τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, τις εγκυμοσύνες, τις βαφτίσεις και το διαζύγιο που επικοινωνήθηκε με ανακοίνωση στον τύπο. Από την ίδια. Από την Ελένη μάθαμε αν έχει ή δεν έχει καλές σχέσεις με τον πρώην άντρα της (όταν έξω από το σπίτι σου ξέρεις ότι έχουν κατασκηνώσει παπαράτσι δεν καλείς τον πρώην να συναντηθείτε στην εξώπορτα του κήπου εκτός κι αν θέλεις να σε φωτογραφίσουν). Από την Ελένη μαθαίναμε το πρόγραμμα της τα σαββατοκύριακα με τον Μάκη. Από την Ελένη και το twitter της μάθαμε ότι πήγε επισκεπτήριο στο στρατόπεδο να δει τον καλό της.

Μέσα σ όλα αυτά σήμερα μάθαμε από την ίδια πάλι ότι έχει κάνει δύο αποβολές και υπολογίζουμε ότι μέχρι τέλος της σεζόν θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για ακόμη πιο προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα που θα γεμίσουν το διαδίκτυο. Έτσι ίσως εξηγείται και ο λόγος που η Ελένη αρνείται να δώσει συνεντεύξεις εδώ και τρία χρόνια με εξαίρεση μια στο ΟΛΑ πέρσι και άλλη μια σε φιλικό έντυπο. Γιατί να χαρίσει την υψηλή τηλεθέαση που έχουν οι αποκαλύψεις της σε άλλες εκπομπές ή να χαρίσει κυκλοφορίες σε άλλα περιοδικά; Δικιά της είναι η ζωή και θα κάνει τις αποκαλύψεις της εκεί που θέλει αυτή. Στην εκπομπή της. Αν είναι να ανέβει κάποιου η τηλεθέαση ας ανέβει η δική της.