Ευγενία Μανωλίδου & Νίνα Λοτσάρη: Κορίτσια η πολύ κουλτούρα κουράζει!

Ευγενία Μανωλίδου & Νίνα Λοτσάρη: Κορίτσια η πολύ κουλτούρα κουράζει!

Η Queen B σχολιάζει το παράλληλο σύμπαν που ζουν οι δύο γυναίκες

Υπάρχει ο κανονικός κόσμος. Είναι αυτός που ζούμε όλοι μας. Και υπάρχει κι ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Σ αυτό ζουν η Ευγενία Μανωλίδου και η Νίνα Λοτσάρη. Είναι το σύμπαν που άλλο νομίζεις και άλλο είσαι. Πρώην σταρ η μία, σταρ με το ζόρι η άλλη, από τη μια φοράνε φτερά, πούπουλα, παγέτες και μακριά φουστάνια, παίρνουν πόζες και κρατούν μισάνοιχτα τα χείλη τάχα αισθησιακά (κάνουν δηλαδή ό,τι έκαναν οι μπουζουξούδες στις αφίσες και τις φωτογραφίσεις τους πριν από 10 χρόνια) ενώ ταυτόχρονα αποτάσσονται οτιδήποτε λαϊκό και μαζικό γιατί αυτές δεν είναι σαν τις άλλες. Αυτές ανήκουν στους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Εκπροσωπούν τη βαριά κουλτούρα, την ευρωπαϊκή μουσική και το μουσικό θέατρο. Μακριά απ αυτές τα μπουζούκια και τα σουξέ.

Ότι δηλαδή, εσύ θεατή όταν έβλεπες την Μανωλίδου στο dancing with the stars να χορεύει με το τσίτι ή μετά να παρουσιάζει εκείνη την εκπομπή με τα παρασκήνια του ή παλιότερα να παρουσιάζει εκείνο το ανεκδιήγητο ριαλιτο-παιχνίδι, η πρώτη σκέψη που σου ερχόταν στο μυαλό ήταν «να μια γυναίκα της τέχνης και του πνεύματος που επιμένει στην ποιότητα». Το ίδιο ακριβώς σου ήρθε και στο μυαλό όταν έμαθες για το διαζύγιο της Λοτσάρη με τον πρώην άντρα της που καλύφθηκε από τα μέσα με ανακοινώσεις, διαψεύσεις και αργότερα επιβεβαιώσεις από τους ίδιους πολύ περισσότερο από όσο είχε καλυφθεί ποτέ οποιαδήποτε επαγγελματική τους δραστηριότητα στο μουσικό θέατρο. Όπως επίσης το ίδιο σκέφτηκες όταν την είδες και τις καλοκαιρινές παπαράτσι φωτογραφίες της μέσα στη θάλασσα.

Ζωή τους είναι, ας την κάνουν ό,τι θέλουν κι ας τη ζήσουν όπως θέλουν. Αλλά τώρα που είμαστε όλοι πολύ κουρασμένοι και με τόσα προβλήματα δεν έχουμε αντοχές ούτε για άλλο κάρβουνο, ούτε για άλλα δήθεν. Βάλτε τα φτερά και τα πούπουλα που σας αρέσουν να έρθουμε να σας δούμε απενοχοποιημένα στην παράσταση σας ή κάντε τις κουλτουριάρες και καλέστε μας σε κανένα υπόγειο να τραγουδήσουμε με κιθάρες. Φοβάμαι ότι και το ένα και το άλλο μαζί δεν γίνονται.