Τι σόι θεατρική παραγωγός είναι η Βάνα Μπάρμπα;

Τι σόι θεατρική παραγωγός είναι η Βάνα Μπάρμπα;

Πώς να κάνεις το θέατρο, μπουζούκια

Πώς το έλεγε η Βάνα στο Dancing with the Stars; «Θεατρική παραγωγός;». Ε, αυτό ακριβώς. Η Βάνα Μπάρμπα- και ξέρετε πόσο την αγαπάει αυτή η στήλη τη Βάνα- πρέπει να είναι η μοναδική θιασάρχης/θεατράνθρωπος/πρωταγωνίστρια του θεάτρου ή έστω θεατρική παραγωγός που μπορεί να μετατρέψει μια βαρετή πρεμιέρα που όλοι νυστάζουν και υποκρίνονται ότι ψυχαγωγούνται με βαριά τέχνη σε «μια βραδιά στα μπουζούκια».

Και ποιοι δεν πήγαν στην πρεμιέρα της Βάνας. Η Κέλυ Κελεκίδου- γνωστή θεατρόφιλη, έχει πάει σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις όσων χορεύουν στο Dancing with the Stars, άμα δεν χορεύεις στο Dancing δηλαδή και είσαι ηθοποιός κατά πάσα πιθανότητα σε αγνοεί-, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Τζο Τόγκου (καλεσμένες της συμπρωταγωνίστριας Χριστίνας Παπά), η Μαρία Κορινθίου (απ το Dancing εξ αγχιστείας αυτή), ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς (συνάδελφος ηθοποιός πλέον). Σύσσωμο το θεατρόφιλο κοινό δηλαδή τίμησε την πρεμιέρα της Βάνας Μπάρμπα που συνεχίζει να πρωτοτυπεί ανεβάζοντας πια όλες τις παραστάσεις της σε μπαρ.
Να τα βλέπουν αυτά οι άλλοι, οι σοβαροφανείς που καλούν τους Γεωργουσόπουλους και τους Κιμούληδες σε κάτι κουλτουριάρικα υπόγεια. Φέρτε τον Τρύφωνα και τη Τζο στην πρεμιέρα σας να δείτε τι έχει να γίνει!