Η τάξη του 2013: 10 + 1 αγόρια που θα κάψουν καρδιές τη νέα χρονιά

Η τάξη του 2013: 10 + 1 αγόρια που θα κάψουν καρδιές τη νέα χρονιά

11 αγόρια αρκούν για να μονοπωλήσουν το ενδιαφερόν των γυναικών τη χρονιά που έρχεται. Απομνημονεύστε τη λίστα του Queen.gr και θα βρείτε τα ονόματα τους μπροστά σας τους επόμενους μήνες.

Max Irons
Ο πρωταγωνιστής του Host που είναι η νέα ταινία που βασίζεται σε βιβλίο της Stephanie Meyer, η μαντάμ που έγραψε τα Twilight και έγινε παγκοσμίως διάσημη συγγραφέας, δεν είναι άλλος από το γοητευτικό γιο του Jeremy Irons, Max. Σε συνδυασμό με τη ζήτηση που έχει το όνομα του από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, είμαστε σίγουροι πως το 2013 θα ακούσουμε το όνομα του πολύ.

Henry Cavill
Αν νομίσατε ότι έχουμε ξεμπερδέψει με το Superman, κάνετε λάθος. Ο Henry Cavill από Θησέας στους Αθάνατους ετοιμάζεται να κατακτήσει τις μάζες ως ο υπέρ ήρωας ατσάλι στη νέα σειρά ταινιών της DC. Το απόλυτο blockbuster της χρονιάς σίγουρα.

Douglas Booth
Το male super model που εδώ και χρόνια μαγεύει με τις φωτογραφίες του για καμπάνιες μεγάλων οίκων όπως η Burberry μεταπήδησε στη βιομηχανία του κινηματογράφου με πολύ καλές κριτικές για το ταλέντου του Άδωνι Douglas. Ο Romeo στην επερχόμενη εκδοχή του Romeo and Juliet θα κάψει καρδιές.

Patrick Schwarzenegger
Ο 19χρονος γιος του Arnie του Εξολοθρευτή έγινε 19 και ως γυναικοκατακτητής του L.A με διάσημο μπαμπά και περιττή γοητεία, κέρδισε το πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή ταινία Grown Ups 2. Έχει κάθε προδιαγραφή να γίνει πιο διάσημος και από το μπαμπά του.

Chris Pine
Δεν το θυμάστε από το remake του Star Trek το 2009; Το αγόρι με τα γαλανά μάτια επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της sci fi ταινίας και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει το τίτλο του γόη της χρονιάς. Δε συμφωνείτε;

Josh Hutcherson
Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις ταινίες φιλοξενούν το Josh σε πρωταγωνιστικό ρόλο τη χρονιά που έρχεται. Και αν υπάρχει κινηματογραφόφιλος που δεν περιμένει με αγωνία τη συνέχεια του Hunger Games, τότε απλά ψεύδεται. Λουκουμάκι του Hollywood με τα όλα του.

Liam Hemsworth
Συμπρωταγωνιστής στο sequel του Hunger Games μαζί με το Josh, ο πανέμορφος Liam επίσης έχει ρόλο σε τρεις ταινίες φέτος, ενώ όλοι περιμένουν να περάσει την κουλούρα στην αγαπημένη του Miley Cyrus αν και είναι μικρός ακόμα. Τουλάχιστον οι paparazzi βρήκαν σίγουρα το νέο πρόσωπο που δεν θα αφήσουν λεπτό μόν του.

Zachary Quinto
Λίγο η εντυπωσιακή του ερμηνεία στο American Horror Story: The Asylum. Λίγο η εκτίμηση και η αγάπη που λαμβάνει από το κοινό ως celebrity gay activist. Λίγο ότι θα ξαναβάλει τα αφτιά για το ρόλο του στο sequel του Star Trek, φαντάζομαι δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα μάθει φέτος το όνομα του.

Richard Armitage
Μπορεί ο Βρετανός ηθοποιός να μετρά δεκαετίες στο χώρο του θεάματος, αλλά η συμμετοχή του στο φετινό Hobbit του έδωσε το εισιτήριο για την καρδιά των μαζών. To Hobbit όμως είναι τριλογία και το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει το 2013, οπότε δεν θα πάψουμε να ασχολούμαστε με το Richard που κλέβει τις γυναικείες καρδιές ακόμα και ως τριχωτός νάνος.

Austin Butler
Το αγόρι της Vanessa Hugdens που προκαλεί σύγχυση με τους κοιλιακούς του στα έφηβα κορίτσια είναι ο Mr. Big της νεαράς Carrie Bradshaw στο prequel του Sex and the City. Ο δρόμος στην καρδιά των γυναικών είναι λοιπόν μερικές μέρες μακριά καθώς με την έναρξη της σειράς δύσκολα θα ξεχάσουμε το όνομα του.

Tom Holland
Ο μεγάλος γιος της Naomi Watts στην ταινία The Impossible κλέβει μόλις στα 16 του την παράσταση με τη συναισθηματική ερμηνεία του. Το χαριτωμένο παιδί είναι ήδη στο ραντάρ όλων των παραγωγών και η καριέρα του προδιαγράφεται σπουδαία. Μην ξεχνάτε το όνομα του γιατί ο Tom είναι το μέλλον του Hollywood.

Διαβάστε περισσότερα:
Να τους χαίρεται η μαμά τους: Είναι τα αδέρφια Hemsworth η νέα γυναικεία φαντασίωση;
Hot pink: Διάσημοι gay άντρες που οι γυναίκες θέλουν να ξελογιάσουν