Δηλαδή από την ΕΡΤ η Ράνια Θρασκιά τους έλειπε;

Δηλαδή από την ΕΡΤ η Ράνια Θρασκιά τους έλειπε;

Για μια θεσούλα στο Δημόσιο

Βγήκε τις προάλλες η Ράνια Θρασκιά με το πλούσιο βιογραφικό στην τηλεόραση- συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα και παρουσιάστρια στο Alter- να παραπονεθεί γιατί τα μπλόγκς λέει και οι δημοσιογράφοι την κράζουν συνέχεια λες και δεν θέλουν να βρει δουλειά.

Καταρχήν μακριά από την Queen B τέτοιες κατηγορίες. Θέλουμε να έχουν δουλειά όλοι και όλοι να είναι χαρούμενοι. Βεβαίως και η Ράνια Θρασκιά δικαιούται να βρει δουλειά όπως κάθε έλληνας- και λένε ότι είναι καλό παιδί η συγκεκριμένη- αλλά είναι μερικά πράγματα που ξεφεύγουν από τη φράση «να βρω δουλειά». Καταρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κάποιος ψάχνει για δουλειά, την ψάχνει στην τηλεόραση. Για τη δουλειά μόνο ή γιατί θέλει να βγαίνει στο γυαλί; Ή μήπως η Θρασκιά είναι η Κορομηλά ας πούμε, με τα 40 χρόνια καριέρα και δεν ξέρει ή δεν μπορεί ή κανείς δεν θα της πρότεινε να κάνει κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά της παρουσιάστριας; Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος έχει και πτυχίο. Ας προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει.
Δεύτερον, γιατί το «ψάχνω δουλειά» έστω και στην τηλεόραση να είναι στην κρατική τηλεόραση; Από που προκύπτει; Όποιος θέλει να βρει εκπομπή με την αξία του να βγει στην αγορά του ιδιωτικού τομέα που ισχύει ο κανόνας «όποιος τα φέρνει αυτός τα παίρνει». Να πάει να παρακαλέσει στο Mega, στον ΣΚΑΪ, στον ΑΝΤ1, στο Star και να πει «με θέλετε; Εγώ αυτό μπορώ να κάνω». Εκτός αν όνειρο του από παιδί ήταν αυτό, που το 2013 πλέον έχει καταδικάσει ολόκληρη η χώρα: «Μια θεσούλα στο δημόσιο». Ή εκτός αν μόνο εκεί μπόρεσε