Πόσο χρονών είναι στ' αλήθεια η Ναταλία Γερμανού;

Πόσο χρονών είναι στ' αλήθεια η Ναταλία Γερμανού;

Είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον 49χρονο Βαγγέλη Περή; Κάντε το quiz.

Το θέμα της ηλικίας της παρουσιάστριας έχει φτάσει να απασχολεί σχεδόν όσο και της κουμπάρας της Αννας Βίσση και είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ακόμη κι αν πει την αλήθεια δεν θα την πιστεύει κανείς! Ακόμη κι αν πει, λέμε τώρα, ότι είναι 45, 46 ή 47, κάποιοι από μας θα θεωρήσουμε ότι για να λέει τόσο άρα θα είναι περισσότερο κι άλλοι ότι απλά μας κάνει πλάκα που σημαίνει ότι άκρη δεν θα βγει παρά μόνο αν αποφασίσει να δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητα της, όπως έκανε η Βίσση.

Από την άλλη για παλιότερες σταρ που όντως μας έδειξαν τις ταυτότητες τους είπαμε ότι «μάλλον άλλαξαν την ημερομηνία στο ληξιαρχείο». Και η αλήθεια είναι ότι αυτά γίνονταν. Από την περίφημη τυρόπιτα που έπεσε πάνω στην ταυτότητα μιας άλλης γνωστής παρουσιάστριας και η λαδιά έσβησε το έτος γέννησης μέχρι μουτζούρες στη ληξιαρχική πράξη γέννησης.
Έχει σημασία; Όχι και τόσο. Σημασία έχει πόσο φαίνεται κανείς και πόσο αισθάνεται. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά νεότερη από 53 ετών, όπως είπε χθες χιουμοριστικά στην εκπομπή του ANT1. Δεν είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Περρή. Είναι πολύ πολύ νεότερη και από την Άννα Βίσση αλλά είναι μεγαλύτερη από την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου...