Η έκπληξη της Φαίης Σκορδά

Η έκπληξη της Φαίης Σκορδά

Η μεταμόρφωση ενός πρώην λαϊκού κοριτσιού

Θα ακουστεί περίεργο για μένα αλλά ειλικρινά θέλω να πω κάτι καλό: Για τη Φαίη Σκορδά. Ενώ η τηλεόραση έχει την ιδιότητα να τρελαίνει τους ανθρώπους, μπαίνεις νορμάλ δηλαδή και εξελίσσεσαι σε κάτι αλούτερο, μπαίνεις με πέντε πτυχία και καταλήγεις να κάνεις μεσημεριανό κουτσομπολιό (περίπτωση Μελέτη) ή σε παίρνουν κανονικό εργαζόμενο και σε καταντάνε τζάνκι της δημοσιότητας (μην αναφέρουμε ονόματα γιατί είναι και πολλά) υπάρχει ένα κορίτσι που τα γύρισε όλα ανάποδα.
Την έβλεπα σήμερα στο Πρωινό μου και δεν είχε καμία σχέση με εκείνη την ξανθιά λαική τηλεπερσόνα που συστήθηκε στο Alter. Καταπληκτικά ντυμένη – με ένα ωραίο σκισμένο τζίν, ίσια μποτάκια και μια απλή μπλούζα- που φαινόταν ότι ήταν δικές της επιλογές και όχι ότι της τα επέβαλε κάποιος γουστόζος στυλίστας, απλά χτενισμένη, χαρούμενη αλλά όχι αφελής, φιλική αλλά όχι να της τρέχουν τα σάλια με τους καλεσμένους της, αυθόρμητη αλλά χωρίς να γελοιοποιεί τον εαυτό της. Επίσης είναι από τις λίγες περιπτώσεις που διαχειρίζονται τη διασημότητα τους με ψυχραιμία και χωρίς νουμεροσύνες.
Μπράβο σου ρε Φαίη... Έτσι ήθελα το πω.

Υ.Γ. Ο εμπορικός σύλλογος αθηνών πρέπει να ευχαριστήσει την στήλη της Queen B. Σήμερα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της αλα μπρατσέτα αγαπημένης του να κρατάνε 2 σακούλες από καταστήματα του εμπορικού κέντρου που συχνάζουν. Όχι μία... δυο!! Α, και η αγαπημένη άλλαξε και τσάντα....