Η απίστευτη τύχη του Άκη Πετρετζίκη!

Η απίστευτη τύχη του Άκη Πετρετζίκη!

Όποιος πρόλαβε να πάρει εκπομπή μαγειρικής, πρόλαβε

Είναι η τηλεόραση, αλλά είμαστε κι εμείς... Να τα λέμε κι αυτά. Εντάξει η τηλεόραση δεν ανανεώνεται, παίζει τα ιδία και τα ιδία, η κρίση έχει στερήσει από τους ανθρώπους την όποια διάθεση έμπνευσης είχε απομείνει, αλλά κι εμείς οι τηλεθεατές είμαστε πολύ αχάριστοι άνθρωποι. Αλήθεια το λέω.

Παίζει το Master Chef τη μια χρονιά και μας πιάνει φρενίτιδα. Με Τον Άκη, τον Γιάννη, την κοπέλα με τα τατουάζ, το άλλο το παιδί με τα τατουάζ, την κυρία από την Κρήτη. Τρέχανε τα περιοδικά να τους κάνουν συνεντεύξεις, τους καλούσαν τα πρωινά, έκαναν εξώφυλλα, το αν άνοιξε ή δεν άνοιξε το φύλλο τους συζητιόταν στα μεσημεριανάδικα. Λέει και το Mega, "αρέσει το Master Chef σεφ πολύ στον κόσμο άρα να κάνω και δεύτερο κύκλο να το δουν να το ευχαριστηθούν". Και τον έκανε. Αλλά το κοινό μάλλον αδιαφόρησε. Είναι χειρότερο το φετινό Master Chef από το προπέρσινό; Καθόλου. Ίσως να μην έχει τόσο λαμπερούς μάγειρες, ωραία εντυπωσιακά αγόρια που έχουν λόγο να φωτογραφηθούν όπως ο Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Φταίει που βαριόμαστε εύκολα και φταίει και η ψυχολογία μας που είναι εκεί που είναι. Πόσα φαγητά που δεν μπορείς να φτιάξεις να δεις ακόμα, πώς να ταυτιστείς με το δράμα του καλοψημένου φιλέτου όταν το Σάββατο αγόρασες 5 φέτες ζαμπόν "από το δικό σας το φτηνό" και πόσο να εντυπωσιαστείς από τα τατουάζ του Σκαρμούτσου όταν έχεις όλο το πρωί το τηλέφωνο κλειστό για να μην σε βρουν από την τράπεζα;
Εν πάση περιπτώσει ο πρώτος Έλληνας Master Chef φαίνεται ότι θα είναι και ο μοναδικός Έλληνας Master Chef , μαζί με τον Αποστολάκη που ξεκινά εκπομπή στον Σκάι. Από τους φετινούς δεν βλέπω κανέναν να ξεχωρίζει.