Επτά πιθανά σενάρια από το μέλλον των πρωταγωνιστριών του reality, "Real Housewives of Athens"

Επτά πιθανά σενάρια από το μέλλον των πρωταγωνιστριών του reality, "Real Housewives of Athens"

Η ελληνική εκδοχή του γνωστού reality ξεκίνησε και εμείς το απολαύσαμε τόσο που ήδη κάνουμε σενάρια για το μέλλον τους.

Πήραμε πολλά pop corn, κάναμε μερικές ώρες ρέικι και διαλογισμό και κρατήσαμε μερικά ηρεμιστικά στην άκρη για να δούμε την πρεμιέρα της ελληνικής εκδοχής του γνωστού reality, «The real housewives». Μετά τη Νέα Υόρκη, την Ατλάντα, το New Jersey και κάθε άλλη πρωτεύουσα πολιτείας των Η.Π.Α, ήρθε η σειρά της Αθήνας να δείξει τι κάνουν στην καθημερινότητα τους οι «πραγματικές» νοικοκυρές της πόλης. Η Ιωάννα Σουλιώτη, Αννίτα Ναθαναήλ, η Φώφη Μαστροκώστα, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Χριστίνα Παππά και η Τζο Τόγκου δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας της καθημερινότητας τους, με σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τύπου σε ποιο εστιατόριο θα φάμε και αν κάποια μέρα θα κάνου διαλογισμό ή κυνήγι. Τα παρακάτω φανταστικά σενάρια ποτέ δεν ξέρετε αν θα γίνουν πραγματικότητα, αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο απολαυστικά.

1. Τα παιδιά της Αννίτας Ναθαναήλ, θα ξεκινήσουν και τρίτη γλώσσα στο νέο τους σχολείο. Θα είναι άριστες μαθήτριες και η Αννίτα θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πρόβλημα της τρίγλωσσης εκμάθησης. Θα τους απαγορεύσει να τρώνε pancakes και η ηθική τάξη θα επανέλθει.

2. Η σειρά ρούχων της Τζό Τόγκου και της Χριστίνας Παππά θα καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις αυτή της JWOWW του Jersey Shoe και οι δύο Ελληνίδες νοικοκυρές θα αναβαθμιστούν σε νοικοκυρές του Beverley Hills. Θα αφήσουν τις φίλες τους πίσω στην Ελλάδα και σκάνε από το κακό τους και ο δευτέρος κύκλος της ελληνικής εκδοχής θα είναι αφιερωμένος στο θάψιμο τους.

3. Η Φώφη Μαστροκώστα θα ξεπεράσει τη φήμη της διάσημης Γωγώς και θα γίνει ξανθιά για να δείξει ποια είναι πραγματικά η σταρ Μαστροκώστα. Με τη νέα ξανθιά καούκα της θα πάρει πρωινάδικο και οι τα πραγματικά όνειρα θα ικανοποιηθούν με την εκθρόνηση της Μενεγάκη απο τη ζώνη και την αντικατάσταση της από εκείνη.

4. Η Ορθούλα Παπαδάκου μέσα από την έκκληση της, θα βρει γαμπρό, τον οποίο θα διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς μνηστήρες με αξιοκρατικά κριτηρια όπως η απόδοση του στα τρίποντα και το ποσοστό του στο pop quiz "γήπεδα του Σακραμέντο".

5. Η Ιωάννα Σουλιώτη μετά τις δημόσιες σχέσεις του περιοδικού «Celebrity» θα αναλάβει το Bidoun, για να δώσει μία lifestyle ματιά στη τέχνη της Μέσης Ανατολής, που είχε βρεθεί σε μεγάλη ανάγκη για λίγη παγέτα και μόνο η λαμπερή Ιωάννα γνωρίζει να δώσει.

6. Η Χριστίνα Παππά θα καταφέρει να πάρει το πρώτο της μεγάλο ρόλο στις «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και διώξει τη cougar ανταγωνίστρια της, Eva Longoria. Η σειρά, όπως αναμενόταν, θα ακυρώνθει και τελικά η δική μας νοικοκυρά θα επιστρέψει για το τρίτο κύκλο της του «Real Housewives of Athens» ταπεινωμένη, αλλά με αέρα Hollywood.

Αν κάποιο από τα σενάρια δεν πραγματοποιηθεί ή είναι υπερβολικό μπορούμε πάντα να κάνουμε καινούρια όσο βλέπουμε αυτό βαρετό reality, που δεν ανήκει κάν στην trash ή cult αισθητική. Πιάστε η μία τα μαλλιά της άλλης κορίτσια, όπως κάνουν και στο New Jersey να γίνει λίγο σούσουρο και αφήστε τους "καθωπρεπεισμούς" και την επιτήδευση.