Πόσο χρονών είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Πόσο χρονών είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Μια αντιαισθητική εικόνα πρωί πρωί

Σήμερα είδα το "Πρωινό μου". Φαντάζομαι μαζί μου και το 60% των ανοιχτών τηλεοράσεων στα ελληνικά σπίτια. Δεν ξέρω πώς το είδατε εσείς, αλλά το θέαμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ντυμένου με μια απαίσια αποκριάτικη στολή να παριστάνει το υπερφυσικό μωρό και να σαλιώνει τις ρόγες του, να τις τσιμπάει και να τις τρίβει στις 11 η ώρα το πρωί στο Mega και όχι στο Εxtra με φρίκαρε και με αηδίασε.
Όπως επίσης με αηδίασε και η εικόνα του να έχει το δάχτυλο στο στόμα και να το σαλιώνει τάχα σαν μωρό την ώρα που μαγειρεύανε στην κουζίνα και κανείς να μην τον σταματάει. Κανείς να μην του λέει ότι αυτό που κάνει είναι ενοχλητικό και αντιαισθητικό.

Καταλαβαίνω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας αυτής της εκπομπής είναι ο αυθορμητισμός των παρουσιαστών. Η παρέα. Το χύμα. Ο χαβαλές. Όταν όμως αυτά ξεπερνάνε την κόκκινη γραμμή που τα χωρίζει από την χυδαιότητα, sorry αλλά κάποιος εκεί στο κοντρόλ του καναλιού ήταν πολύ αφηρημένος. Η εικόνα ενός άντρα ντυμένου καρναβάλι να σαλιώνει και να τρίβει τις ρόγες της στολής του δεν είναι αστεία- αν δεν είσαι κάφρος και οχτώ χρονών.