Επαγγελματική πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη.

Επαγγελματική πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη.

Γιατί δεν γίνεται κανονική παπαράτσο;

Θα το πω αυτό και υπόσχομαι ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Αλλά αν δεν το πω θα σκάσω. Αφού η Ελένη Μενεγάκη έχει δει τόσο σοβαρά το project «είμαι παπαράτσο» και επιμένει να χτυπάει τον ανταγωνισμό φορώντας μπούρκα ακόμη και μέσα στο εμπορικό κέντρο που συχνάζουν οι φωτογράφοι και επιπροσθέτως η δουλειά της φαίνεται να πηγαίνει καλά, αφού όλες αυτές τις ημέρες μόνο οι φωτογραφίες by Menegaki κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, γιατί δεν το κάνει κανονική δουλειά;

Αφού φωτογραφίζει τον εαυτό της με τόσο μεγάλη επιτυχία και με δεδομένο ότι αυτή είναι η πιο μεγάλη σταρ που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα γιατί δεν το κάνει πιο επαγγελματικά; Να φωτογραφίζει δηλαδή κι άλλους. Ας ξεκινήσει από τους πολύ δικούς της, τον Λάτσιο, την Θεοδωρίδου ή τους καλεσμένους στην εκπομπή της και μετά να επεκταθεί και στους πιο μακρινούς. Να κάνει ένα κανονικό πρακτορείο παπαράτσι φωτογραφιών. Πηγαίνει σε μια πρεμιέρα; Να βγάζει τους παρευρισκόμενους και μάλιστα σε στιγμές που οι άλλοι φωτογράφοι- οι ανταγωνιστές ντε- δεν μπορούν. Πηγαίνει σ ένα εστιατόριο; Να φωτογραφίζει τους πελάτες. Μπαίνει στο καράβι (οκ από την Ραφήνα) για να πάει στην Άνδρο και είναι κι άλλοι που πάνε στην Μύκονο; Τους τραβάει κι αυτούς.
Αφού είδα μάλιστα και σε μια φωτογραφία απ αυτές που ανέβασε στο twitter της ότι στα χέρια της κρατούσε μια pocket φωτογραφική μηχανή. Δεν είναι τίποτα. Ένα τηλεφακό θα χρειαστεί να πάρει μόνο. Κι αν δει ότι πέφτουν οι δουλειές το πολύ πολύ να στείλει τον Ματέο από απέναντι να τραβήξει εκείνη κανά δυο φωτογραφίες με το μαγιό που είναι σιγουράκια. Αυτά και ολοκλήρωσα.