Γιατί μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της συντρόφου του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις 6 εβδομάδες;

Γιατί μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της συντρόφου του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις 6 εβδομάδες;

Ποιος διέρρευσε την είδηση;

Και ξαδέρφη μας να ήταν η σύντροφος του Γρηγόρη και κόρη μας και αδερφή μας, το πιο πιθανό θα ήταν να μην μας έλεγε μόλις στις 6 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της ότι περιμένει παιδί. Δεν το κάνει κανείς.

Και στις περιπτώσεις των διασημοτήτων -στην Ελλάδα τουλάχιστον γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοιος σεβασμός- ακόμη και οι δημοσιογράφοι που γνωρίζουν την είδηση αποφασίζουν να μην την δημοσιεύσουν τουλάχιστον μέχρι η εγκυμονούσα να συμπληρώσει τους τρείς μήνες. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν τα εβδομαδιαία περιοδικά να ξέρουν την είδηση της εγκυμοσύνης, να την έχουν επιβεβαιώσει με τη διάσημη κι εκείνη να τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους επιτρέψει να τη δημοσιεύσουν αμέσως μόλις συμπληρωθεί το τρίμηνο.

Στην ειδική περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα τα πράγματα έγιναν πάλι ανάποδα. Η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στις 6 εβδομάδες, πολύ νωρίς και εντελώς ανεξήγητα. Από στόμα σε στόμα και από site σε site φτάνοντας μέχρι και τον Γιώργο Παπαδάκη που έστειλε ευχές στον Αρναούτογλου από την εκπομπή του. Προφανώς ως μέλλων μπαμπάς ο Γρηγόρης έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτεί, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα ας κάτσει λίγο να μετρήσει τους φίλους του. Ποιοι τον «δίνουν» και ποιοι κάνουν δημόσιες σχέσεις στην πλάτη του. Σε ποιους εμπιστεύτηκε το χαρούμενο μυστικό του και γιατί μια εγκυμοσύνη, που όφειλε να κρατηθεί μυστική για ένα διάστημα, συζητιέται και στο τελευταίο τηλεοπτικό πάνελ επαρχιακού καναλιού.