Τελικά η Νανά Καραγιάννη πήγε καλεσμένη στην Ανίτα για να την βρίσουν;

Τελικά η Νανά Καραγιάννη πήγε καλεσμένη στην Ανίτα για να την βρίσουν;

Για να τη βοηθήσουν πάντως δεν πηγε.

Στην Αμερική, στα μεγάλα τραπέζια των meeting -εκεί όπου χτυπάνε τη γροθιά στο γυάλινο τραπέζι και πετάν χαρτιά στον αέρα με πολύ δραματικό τρόπο- μεταξύ πολλών κοινοτοπιών, λένε και κάτι πολύ σοφό: «Αν δεν έχεις λύση, τότε είσαι και εσύ μέρος του προβλήματος».

Όλη αυτή η εισαγωγή είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της απόφασης της Νανάς Καραγιάννη να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, να καθίσει στα άβολα ψηλά σκαμπό και να γίνει στόχος της παρουσιάστριας, η οποία επέμενε να της λέει ότι είναι άρρωστη και ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Ε και, το έχουν πει όλοι ότι είναι άρρωστη, το έχουμε δει με τα μάτια μας, το είπε και η ίδια Νανά. Η επίθεση, σχεδόν το βρίσιμο της Ανίτας στη Νανά σε τι προέβλεπε ακριβώς; Έρχεται καλεσμένος ένας άνθρωπος, τον στήνεις στον τοίχο και μετά τι; Άφησέ τον να πάει σπίτι του;

Αυτό ακριβώς θέλω να πω με το αμερικάνικο motto. Δεν είχε κανένα αποτέλεσμα όλη αυτή συνέντευξη, πέρα από τα υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είχε κανένα όφελος για τη Νανά. Ακόμη και η Τατιάνα, η οποία πρωτοξεκίνησε το θέμα, άσχετα με την τηλεθέαση για την οποία κατηγορήθηκε, την πήγε και σε ένα νοσοκομείο, την έβαλε μέσα ώστε να την δουν οι γιατροί. Προσπάθησε να δώσει μια λύση στο πρόβλημα της,
Διότι με το να τονίζεις και να φωνάζεις δημόσια το πρόβλημα –όπως η Αννίτα- δεν βοηθάς. Αν θες να της πεις κάτι, πάρε ένα τηλέφωνο και πες της το, μην καλείς στην εκπομπή σου.
«Έχω κρίνει τον εαυτό μου» είπε η Αννίτα «και τον έχω υποτιμήσει επίσης» αυτή όμως η στιγμή ειλικρίνειας δεν της δίνει το άλλοθι, ούτε το κίνητρο να κάνει το ίδιο και στους άλλους.