Πώς ο Χατζηνικολάου τα έκανε όλα άνω κάτω στην τηλεόραση

Πώς ο Χατζηνικολάου τα έκανε όλα άνω κάτω στην τηλεόραση

Κάτι ξυπνάει την τηλεόραση που έχει πέσει σε κώμα

Ενώ όλα έδειχναν ότι και αυτή η χρονιά θα τέλειωνε με ευχέλαια από τους καναλάρχες, που δόξα τω θεώ τέλειωσε και αυτή η σεζόν ή όπου να ναι τελειώνει και τα κανάλια είναι ανοιχτά και λειτουργικά και δεν έχουν μπει φυλακή (όχι όλοι δηλαδή), ο Νίκος Χατζηνικολάου έφερε τα πάνω κάτω.

Όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, για την ακρίβεια 3-4 χρόνια πριν, τέτοια εποχή ζούσαμε πανηγυρικές μέρες και στιγμές διονυσιακού οίστρου από τις τότε μεσημεριανές εκπομπές. Μάιο, είχαμε μπει επίσημα στην περίοδο των μετεγγραφών: Ποιος φεύγει και πού πηγαίνει; Ποιος παραμένει και πόσα θα πάρει; Μετακινήσεις, κρυφά και φανερά ραντεβού, συμβόλαια, ονόματα και εκπομπές έμπαιναν στο μικροσκόπιο κάθε εκπομπής που έχε πάνελ και πολλές ελεύθερες ώρες να σκοτώσει σε ανούσια ρεπορτάζ.
Από εκείνες τις εποχές με τους μεταγραφικούς οργασμούς περάσαμε στην απόλυτη ακινησία. Συμβόλαια λήγουν και είναι σχεδόν σίγουρο από όλους πως δεν πρόκειται να ανανεωθούν ή όσοι το καταφέρουν βλέπουν να πετσοκόβεται ο μισθός τους.

Σε αυτό το κλίμα, που κανείς δεν περιμένει τίποτε, παρά μόνο το χειρότερο σενάριο, ήρθε επιτέλους μια μετεγγραφή που ταρακούνησε λίγο τα νερά. Ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου θα μετακομίσει στο Star channel και αν και από μόνη της μια τέτοια είδηση θα ήταν άξια σχολιασμού και τίτλων ανεξαρτήτως εποχής, η σημερινή κατάσταση της δίνει άλλη βαρύτητα, ειδικά σε ένα χώρο που μοιάζει αμετακίνητος και άρρωστα σιωπηλός. Ακόμη και μια τηλεοπτική είδηση είναι πραγματικά παρήγορη.
Από την άλλη αυτή η μετακίνηση αλλάζει πολλές ισορροπίες, όχι μόνο στο star, αλλά φαντάζομαι σε άλλα κανάλια.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι σχολιαστής σε ένα δελτίο ειδήσεων που φήμες θέλουν να το παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα. Η αναμόρφωση όμως του καναλιού τώρα ξεκινάει και το Star θa προσπαθήσει να στριμώξει την life style εκδοχή, σε νέες ζώνες, ώρες ή και μέρες. Άλλες φήμες θέλουν πολλούς από τους παρουσιαστές, αλλά και στελέχη του star, να βλέπουν τη πόρτα εξόδου, μάλιστα κάποια διευθυντικά στελέχη, λέγεται ότι μετακομίζουν στον Alpha.
Μετά από πολύ καιρό υπάρχει πλέον κινητικότητα στον κόσμο της τηλεόρασης που είχε πέσει σε κώμα. Για να δούμε τι θα δούμε..που έλεγαν και παλιά στην κρατική τηλεόραση...