Real Housewives Of Athens: Μας αρέσουν, πειράζει;

Real Housewives Of Athens: Μας αρέσουν, πειράζει;

Μετά το δεύτερο επεισόδιο από τις «Αθηναϊκές νοικοκυρές» που είδαμε την Παρασκευή, το ομολογούμε πως είμαστε εθισμένοι.

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο από το reality «Real Housewives Of Athens». Στην αρχή, είμασταν όλοι λίγο μουδιασμένοι, αλλά είχαμε μεγάλη ανυπομονησία (γιατί όπως και να 'χει το αμερικανικό μας είχε προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο). Δεν ξετρελαθήκαμε, αλλά πήραμε μια γεύση απ' το τι θα ακολουθούσε.

Συνεπώς, το να δούμε το δεύτερο επεισόδιο ήταν αναμενόμενο και λογικό. Και, ήταν ακριβώς όπως έπρεπε: celebrity lifestyle, ρούχα, αξεσουάρ, έντονο μακιγιάζ (όχι απαραίτητα όλα καλαίσθητα), πολυτέλεια, πλαστική χειρουργική, όλα στο μάξιμουμ . Και κάπου εκεί μπλέκονται και οικογένεια, υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού.

Αν βάλετε όλα τα παραπάνω σε εισαγωγικά έχουμε ακριβώς τη συνταγή ενός reality που όλοι θα λατρέψουν να μισούν. Σε μία χώρα που ο όρος showbiz είναι απλά αστείος, έρχεται τη σωστή στιγμή ένα reality τόσο υπερβολικό στην ουσία του, που σε καιρούς κρίσης είναι απλά αριστούργημα. Τι καλύτερο απ' το να βλέπεις έξι γυναίκες με όποια καριέρα έχουν μέχρι τώρα, να επιδίδονται σε ένα ατέρμονο catfight μεταξύ τους.

Η μία έχει αναλάβει το ρόλο της υστερικής, η άλλη της χαρούμενης μητέρας, η άλλη της businesswoman κ.ο.κ. σε ένα reality που θα γίνει σίγουρα η επιτυχία της ανοιξιάτικης σεζόν και μετά το κάθε επεισόδιο όλοι θα συζητούν για αυτές τις έξι, που παρά την όποια χρηματική τους επιφάνεια, επιζητώντας έξτρα δημοσιότητα, αποφασίζουν να μας βγάλουν τα εσώψυχα τους στη φόρα. Καλή προβολή.