Γιατί όλοι ασχολούνται με το μποξεράκι του Σάκη;

Γιατί όλοι ασχολούνται με το μποξεράκι του Σάκη;

Τελικά έπρεπε να το φορέσει;

Είσαι ο Σάκης Ρουβάς. Έχεις γεμίσει γήπεδα, σταδία, μπουζούκια. Έχεις πάει στη γιουροβίζιον, στο Χόλυγουντ, έχεις σπουδάσει στο Παρίσι και στο Λος Αντζελες, σ' έχουν αποθεώσει κορίτσια κάθε ηλικίας και σ' έχουν θαυμάσει άνθρωποι κάθε πνευματικής τάξης. Από τον Φωτόπουλο και τον Tομ Χανκς μέχρι τον πιο ταπεινό έλληνα.

Έχεις καταφέρει να παραμένεις το πιο ποθητό sex symbol της χώρας σου όντας πατέρας τριών παιδιών, με τρόπο που μόνο ο Brad Pitt έχει καταφέρει. Και τώρα κάνεις άλλο ένα όνειρο σου πραγματικότητα. Παίζεις σε αρχαίο δράμα. Εντάξει, μπορεί να μην σ' άφησαν να παίξεις στην πολύποθη (από άλλους) Επίδαυρο, αλλά πάντως τον Διόνυσο υποδύεσαι και σε αρχαία θέατρα θα παίξεις.

Kι ενώ έχεις καταφέρει να φέρεις στη Σαλαμίνα στην τζενεράλε πρόβα σου χιλιάδες παιδιά που μπορεί να μην είχαν σκεφτεί ποτέ να πάνε σε αρχαίο θέατρο και κατάφερες την ίδια στιγμή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, μπήκες το πρωί στο internet για να δεις τι έγραψαν για σένα και είδες να μιλούν για το λευκό σλιπάκι σου. Αν είναι μινέρβα ή Calvin klein. Δεν είναι άδικο; Δεν είναι εκτός θέματος ή μήπως είναι το μόνο θέμα;