H επόμενη μέρα της Ελένης Μενεγάκη

H επόμενη μέρα της Ελένης Μενεγάκη

Οι φήμες για δικό της ξενοδοχείο

Αν ένας άνθρωπος δεν φοβάται να μείνει εκτός τηλεόρασης είναι η Ελένη Μενεγάκη. Όχι μόνο γιατί είναι από τις πλέον καλοπληρωμένες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από το γυαλί, όχι μόνο γιατί φαίνεται ότι το αστέρι της υπάρχει και εκτός τηλεόρασης και αυτό έχει αποδειχθεί από την παρουσία της στα social media αλλά και γιατί της ταιριάζει γάντι το μόττο της ταινίας Working Girl.

Έχει «κορμί για αμαρτίες και μυαλό για business». Απ ότι φαίνεται η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο εκτός από το γεγονός ότι την έκανε λίγο πιο χίπισσα απ όσο πίστευε ποτέ εκείνη για τον εαυτό της (ξεκίνησε από Μπάρμπι και κοντεύει να γίνει Γιόκο Όνο δηλαδή) της ξύπνησε και το επιχειρηματικό της ένστικτο κι έτσι δεν της φτάνει να είναι μόνο η «η κυρά της Άνδρου» και να ασχολείται με το ξενοδοχείο του αγαπημένου της αλλά θέλει να φτιάξει και το δικό της ξενοδοχείο.

Απ' ότι διαβάζω το ξενοδοχείο της Μενεγάκη θα είναι στην Κάρυστο όπου εδώ και πολλά χρόνια έχει το εξοχικό της. Ωραία ιδέα ακούγεται και η Μενεγάκη σίγουρα «το χει» με τα ξενοδοχειακά. Θα μου πεις υπάρχει πιθανότητα να μείνει η Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης; Όχι δεν υπάρχει. Αλλά σε μια εποχή που όλα είναι τόσο ρευστά και ο κόσμος πηγαινοέρχεται στα κανάλια καλό είναι ο καθένας να την φτιάχνει την καβαντζούλα του.

Και στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να περιμένεις να σε βαρεθεί η τηλεόραση για να την κάνεις για άλλη μια παραλία. Μπορεί να τη βαρεθείς εσύ πρώτος.

Διαβάστε επίσης:

Ρουβάς-Μενεγάκη 1-0

Άγαλμα στη Μενεγάκη από τον Δήμο Άνδρου!