Η Ναταλία Γερμανού σκέφτεται αντρικά...

Η Ναταλία Γερμανού σκέφτεται αντρικά...

Στα ερωτικά της τουλάχιστον

Δεν υπάρχει πιο συνεπές άτομο από τη Ναταλία Γερμανού. Σ' έναν κόσμο που αλλάζει κάθε λεπτό, άνθρωποι που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν με τζάγκουαρ τώρα είναι στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, εταιρείες κολοσσοί καταρρέουν και δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει το αύριο, δυο πράγματα μόνο μένουν ίδια: οι επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς» και οι έρωτες της Ναταλίας Γερμανού με νεότερα όμορφα και ανερχόμενα αγόρια. Και απορώ γιατί μένουμε όλοι στο νεότερα και όμορφα και κανείς δεν ασχολείται με το "ανερχόμενα";

Είναι μια παράμετρος που δεν σχολιάζεται αρκετά και κατά τη γνώμη μου είναι η πιο σημαντική. Η Ναταλία είναι από τις ελάχιστες γυναίκες που τον άντρα δεν τον θέλουν, ούτε φτιαγμένο, ούτε τακτοποιημένο, μη σου πω ούτε κατασταλαγμένο. Τον άντρα τον θέλει στην άνοδο. Στο ψάξιμο. Στο στήσιμό του. Τον θέλουν ρούκι, με δίψα για μάθηση, με όρεξη για εκπαίδευση. Το ζητούμενο της δεν είναι ούτε η ασφάλεια που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες, ούτε η σταθερότητα, ούτε ένα αντρικό χέρι να τη στηρίξει.

Η Ναταλία δηλαδή ζητάει από τις σχέσεις της περίπου αυτό που αναζητούν οι άνδρες στη δική τους. Την ησυχία τους. Και αυτό μπορεί να το δώσει μόνο ένας 25χρονος, αλλιώς βάζει νταλκάδες στο κεφάλι της... Και απ ότι φαίνεται της έφτανε για νταλκάς η Σπυροπούλου. Δεν ήθελε άλλον..