Αλλαγή Star: Η αγχωμένη Τσαπανίδου, η ενημερωτική Μελέτη(;) και η μαυρισμένη Στεφανίδου

Αλλαγή Star: Η αγχωμένη Τσαπανίδου, η ενημερωτική Μελέτη(;) και η μαυρισμένη Στεφανίδου

Τι είδαμε και τι περιμέναμε να δούμε

Το να πεις ότι άλλαξε ένας σταθμός προφανώς δεν αρκεί απλώς να το πεις. Πρέπει και να το κάνεις. Τι λέτε εσείς; Κατάφερε σήμερα το Star τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το βαρύ πυροβολικό του καναλιού ο Νίκος Χατζηνικολάου να αποδείξει ότι είναι ένα άλλο κανάλι που δεν έχει πια σημαία τη φράση «Μύκονοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!»;

Είναι νωρίς ακόμη, είναι μόλις η πρώτη μέρα της αλλαγής και όλοι στο κανάλι είναι μουδιασμένοι αλλά παρόλα αυτά αν εξαιρέσεις την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου δεν νομίζω ότι ο τηλεθεατής του Star να έπαθε κανένα πολιτισμικό σοκ σήμερα. Από την άλλη μας είπαν ότι ο σταθμός θα κάνει στροφή στην ενημέρωση, δεν μας είπαν ότι θα γίνει το BBC, άλλο που εμείς αυτό περιμέναμε... Έτσι ακόμη και στην εκπομπή της Πόπης είδαμε τα γνωστά πολύχρωμα γραφικά του Σταρ, ακούσαμε την ίδια φωνή στα τρέιλερ, θέλω να πω, δεν έγινε και καμία κοσμογονική αλλαγή... Ας πάρουμε όμως τη μέρα από το πρωί.

Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε αγχωμένη, αλλά το ίδιο όμορφη και ενημερωμένη όπως πάντα, σ' ένα σκηνικό περίπου ίδιο μ' αυτό που την είχαμε συνηθίσει στο ΣΚΑΙ. Σαν να πήρε μαζί της φεύγοντας δηλαδή και το σκηνικό, απλώς του πρόσθεσε και μια οθόνη παραπάνω. Ο Φώτης και η Μαρία έμειναν πιστοί στο χιούμορ τους και αυτό είναι καλό, για μας τουλάχιστον, γιατί για τους ίδιους δεν ξέρω... Ωραίο το σκηνικό τους, τα βιντεάκια τους παλιά, γνωστά και αγαπημένα...

Πιστή στον εαυτό της έμεινε και η Ελεονόρα Μελέτη, αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου. Θέλω να πω ότι αν σήμερα το απόγευμα τις ειδήσεις δεν τις πει τελικά η Μάρα Ζαχαρέα αλλά ο Θοδωρής Δρακάκης δεν θα κλωτσήσει το θέμα... Απλώς θα είναι το Star όπως το ξέραμε.
Με το ίδια άσπρα και κίτρινα γράμματα στα κρόουλ που σ' ενημερώνουν για τις ειδήσεις που θα ακολουθήσουν. Θέλει λίγη δουλειά στην αισθητική και καλό είναι σιγά-σιγά κάποιος να ασχοληθεί και μ αυτό. Καλή επιτυχία στο δελτίο σήμερα!