Ελένη Μενεγάκη: Σοφιστικέ Barbie

Ελένη Μενεγάκη: Σοφιστικέ Barbie

Αναλύοντας την Ελένη από τη φωτογραφίες του δελτίου Τύπου.

 

Πρώτα απ όλα να παραδεχτούμε ότι καμία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που περνάει όσο γίνεται από τον έλεγχο της δεν είναι τυχαία. Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να είναι από τις παρουσιάστριες εκείνες που έχουν πλήρη έλεγχο στην εικόνα τους, γεγονός λογικό αφού μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και ξέρει και μπορεί να επιβάλει την άποψη της. Έτσι λοιπόν καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή των φωτογραφιών της που δόθηκαν στα Μέσα συνοδεύοντας το δελτίο τύπου της εκπομπής της. Και όχι μόνο δεν είναι τυχαία τα ρούχα, τα μαλλιά και το στήσιμο της Ελένης, αλλά στέλνουν κι ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα.

Η Ελένη παραμένει όπως δείχνει το βλέμμα της η σέξι γατούλα του πρωινού καναπέ, παραμένει μοιραία και κλασική όπως δείχνει το χτένισμα της, αλλά έχοντας πετάξει τα πολλά ροζ και τα πανάκριβα φορέματα Herve Leger από τη ντουλάπα της, είναι την ίδια στιγμή ένα απλό κορίτσι που ούτε καν ασχολείται με τη μόδα και φοράει ένα απλό παλιομοδίτικο τζιν κι ένα άσπρο απλό πουκάμισο και μάλιστα από μέσα έχει και φανελάκι που κρύβει το μπούστο, εκείνο δηλαδή που με τόσο καμάρι επιδείκνυε τις εποχές που παρουσίαζε τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τα φορέματα του Οίκου Τρανούλη.

Η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε, συγχρονίστηκε με την εποχή και τις τηλεθεάτριές της, αποδεικνύοντας ότι έχει μπροστά της άλλη μια δεκαετία. Θα μου πεις όλα αυτά τα κατάλαβες από το styling της φωτογραφίας; Όχι. Κατάλαβα όμως ότι η Ελένη είναι απόλυτα συγχρονισμένη με την ηλικία της και δεν θα γίνει ποτέ η γραφική ξανθιά τηλεπερσόνα που προσπαθεί να υπάρχει μέσα από εκρηκτικά μπούστα και καυτά μίνι έχοντας περάσει τα σαράντα. Το 'κανε, το ευχαριστήθηκε και προχώρησε παρακάτω. Γι αυτό και οι τηλεθεάτριες της θα ταυτιστούν και φέτος μαζί της.
Επειδή μετά τα 40 ακόμη και η Barbie ωριμάζει.