Είναι συλλεκτική η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

Είναι  συλλεκτική η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

Ξέμεινε πίσω στο 2004.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πάντα προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Άλλες φορές με μεγαλύτερη κι άλλες με μικρότερη επιτυχία. Πάντως ασχολείται με την επικαιρότητα, ψάχνει κάθε χρόνο το concept της, σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αλλάξει. Ακόμη και η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει μια καινούργια αρχή παρουσιάζοντας στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ μια διαφορετική θεματολογία απ αυτήν που άφησε πίσω της όταν έφυγε από το star.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάλι δυστυχώς όχι. Παρά τις υποσχέσεις ότι φέτος θα μπει κι αυτή σε μια τροχιά ενημέρωσης, όπως όλο το κανάλι άλλωστε, η Μελέτη παρέμεινε στην παλιακή συνταγή του μεσημεριανού κουτσομπολιού. Ποιος έφυγε από το «Dancing with the Stars», ποιος από τους συμμετέχοντες γκρινιάζει, οι γάμοι του καλοκαιριού και ποιος τσακώνεται με ποιον.

Θα μου πεις το κουτσομπολιό είναι μια δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει, αλλά αναρωτιέμαι γιατί η Μελέτη, έξυπνη και μορφωμένη κοπέλα, αποφάσισε να είναι εκείνη που θα μείνει να παρουσιάζει μια «συλλεκτική» εκπομπή λες και βγήκε από το ανέμελο 2004. Ωραίο το styling, ωραίο και το εύρημα της εισαγωγής της εκπομπής με το βίντεο που πασάρει τα θέματα, ωραία όλα αυτά, αλλά εδώ ο κόσμος καίγεται.... Στην κυριολεξία φοβάμαι.