Σπυροπούλου-Καραβάτου: 1-0

Σπυροπούλου-Καραβάτου: 1-0

Ποια ήταν τελικά η παρουσιάστρια του "Μες στην Καλή Χαρά";

'Ο,τι θέμα και να παίξει το "Μες στην Καλή Χαρά" όποιος κι αν είναι ο καλεσμένος ή όποιο super top κουτσομπολιό και να ειπωθεί, τίποτε δεν είναι πιο ενδιαφέρον από τα στοιχήματα που πέφτουν ήδη για το πόσο καιρό ακόμη θα μείνει στην εκπομπή η Κατερίνα Καραβάτου, τουλάχιστον στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας και πόσο γρήγορα θα πάρει την εκπομπή επάνω της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Απ όσο είδα την πρώτη και τη δεύτερη εκπομπή την ίδια αγωνία πρέπει να έχει και η Κατερίνα Καραβάτου που έκανε ό,τι μπορούσε για να τραβήξει την προσοχή της κάμερας, του σκηνοθέτη και του κοινού. Το τι υστερικό γέλιο λες και της καθάριζαν αβγά σε κάθε μισο-αστείο του καλεσμένου ή των υπόλοιπων παρουσιαστών έριχνε, το τι τσιφτετέλι απ αυτό που χορεύεις μετά από πέντε ποτά στα μπουζούκια χόρεψε με τον Αντύπα, το πόσες φορές ανέφερε τον άντρα της μήπως και συγκεντρωθεί επάνω της το attention.... Αλλά μάταια. Η εκπομπή έχει άλλη σταρ και το καταλάβαινες από τα πάντα.... Από την καρέκλα της Κωνσταντίνας που ήταν κατακόκκινη και φαρδιά, από το ροζ λαμπερό φόρεμα της πρεμιέρας και την πανύψηλη ροζ γόβα που «μενεγάκιζε» αλλά και την κάτασπρη φόρμα που επέλεξε για το δεύτερο επεισόδιο, από τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη στο ομολογουμένως πολύ ωραίο πρόσωπο της, από την σιγουριά της Σπυροπούλου ότι φέτος είναι η χρονιά της.... Ακόμη κι από την ίδια την Καραβάτου που επαναλάμβανε συνέχεια «η Κωνσταντίνα μας». Έλα όμως που δεν είναι η «Κωνσταντίνα της»... Πιο πιθανό είναι να σηκωθεί την άλλη εβδομάδα η Κωνσταντίνα και να πει «η Κατερίνα μας» παρά το ανάποδο. Στο κάτω κάτω η Σπυροπούλου είναι η «παλιά» στο κανάλι και η Καραβάτου είναι η «καινούργια»...

Σίγουρα σε κάθε εκπομπή με τέτοια σύνθεση χρειάζεται λίγος χρόνος για να μπουν τα πράγματα σε σειρά και για να πάρει ο κάθε παρουσιαστής τη θέση που του αξίζει απέναντι στο κοινό. Ούτε κάποιος μπορεί να γίνει σταρ και αγαπητός στους τηλεθεατές με το ζόρι. Αν την Καραβάτου τη θέλει το κοινό δεν θα χρειαστεί, ούτε να χορεύει τσιφτετέλι σαν να είναι η Πάολα, ούτε να κάνει θόρυβο για να την προσέξει ο σκηνοθέτης. Και κανένα ροζ φουστάνι, καμία ξανθή μπούκλα και κανένα γκρο πλαν δεν θα κάνει αγαπητή την Σπυροπούλου. Ας χαλαρώσουν λοιπόν όλοι και ας είναι ο εαυτός τους. Κανείς δεν έχασε κάνοντας αυτό. Αλλιώς θα επιβεβαιωθούν τα στοιχήματα που θέλουν την Καραβάτου να μην κάνει πρωτοχρονιά στο πλατό του "Μες στην καλή χαρά".