«Ρόμπα» η Kardashian, μια τσόντα για τη Miley Cyrus και ο gentleman Κωστόπουλος

«Ρόμπα» η Kardashian, μια τσόντα για τη Miley Cyrus και ο gentleman Κωστόπουλος

H άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Ενθουσιασμός επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στη showbiz γιατί η Katie Holmes «παρουσίασε» τα... νέα της πόδια στους φωτογράφους και όλοι είπαν ότι είναι καταπληκτικά. Και δεν θα διαφωνήσω ούτε εγώ. Άρα το μόνο που μένει στην πρώην κυρία Cruise είναι να κάνει και μια (άντε δυο) πλαστικές στο πρόσωπο και ίσως κάποια στιγμή γίνει ωραία γκόμενα. Κρίμα που για να αποκτήσει ταλέντο δεν μπορεί να κάνει ούτε πλαστικές, ούτε γυμναστική.

Σάλος (που λέει ο λόγος) στο Hollywood. Η αδερφή της Kris Jenner, Karen Houghton, αποκάλυψε όλες τις πλαστικές που έχει κάνει η μαμά της Kim Kardashian και την έκανε ρεζίλι. Ναι, για αυτό έγινε ρεζίλι η Jenner, όχι επειδή εμφανίζεται σε 137 reality την ημέρα και ξεφτιλίζει την οικογένειά της.

Ο Κωστόπουλος είχε την τιμητική του την περασμένη εβδομάδα. Όμως όχι ο Πέτρος, αλλά ο Μάξιμος, ο μικρός γιος της οικογένειας. Ο Μάξιμος που λες ξετρέλανε τα κορίτσια του queen.gr και του αφιέρωσαν και το θέμα «Σωστός gentleman: Ο γιος του Κωστόπουλου και της Μπαλατσινού μεγάλωσε και έγινε κούκλος (φωτό)». Και ρίχνοντας μια ματιά στο θέμα, δεν ξέρω αν είναι gentleman, αλλά σίγουρα έχει τρελή φωτογένεια. Και όπως όλα δείχνουν είναι ένας μελλοντικός hipster. Χαρές και πανηγύρια στην Καρύτση!

Επιτέλους η Miley Cyrus μπορεί να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά της ταιριάζει. Όπως μάθαμε της έγινε πρόταση να σκηνοθετήσει μια ταινία πορνό. Και μπορεί η ίδια να μην έχει απαντήσει -και μάλλον θα αρνηθεί- αλλά είναι κρίμα να αφήσει αυτή την ευκαιρία. Άλλωστε εδώ και καιρό δείχνει ότι η τσόντα της ταιριάζει.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι φάση.
Θυμάσαι τον Dylan από τη σειρά Μπέρβελι Χιλς; Ξέρεις τον κούκλο και πλούσιο της τρελής παρέας των 90's; Ε, λοιπόν σου λέει ότι παρά τα χρόνια που έχουν περάσει παραμένει ωραίος και σήμερα. Ο χρόνος του φέρθηκε καλά σου λέει.
Κρίμα, βέβαια, που δεν του φέρθηκε και το Hollywood, καθώς μετά τη διάσημη σειρά, ο Luke Perry όχι απλά πήρε την κάτω βόλτα, αλλά εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Τι να κάνεις; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή.

Θα μπορούσε να λέγεται και η εκδίκηση των nerds, αλλά τελικά δεν είναι. Ο Marilyn Manson, ναι, αυτός ο ρόκερ που εμφανίζεται σαν το διάβολο στη σκηνή, αποκάλυψε μια φωτογραφία του χωρίς μακιγιάζ. Και ήταν τόσο φλώρος που μπροστά του ο Mark Zuckerberg -ναι, ο nerd του facebook- μοιάζει πολύ μάγκας.

Για το τέλος; Μα τι άλλο; Οι σχέσεις. Διάβαζα με προσοχή το άρθρο για τα πράγματα που θέλουν να ρωτήσουν οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού και δεν μπορούν και εντυπωσιάστηκα με κάτι: ήταν μόνο 4!
Αλήθεια, μόνο 4 πράγματα θέλετε να ρωτήσετε στο πρώτο ραντεβού; Γιατί έχω την αίσθηση πως αν ένας άντρας σας έδινε βιογραφικό, μόνο τότε θα ικανοποιούσατε την περιέργειά σας και αυτό δεν είναι 100% σίγουρο.
Απλά λέω.