Πρωινό Mega: Πότε είπαμε θα γυρίσουν από άδεια ο Λιάγκας και η Σκορδά;

Πρωινό Mega: Πότε είπαμε θα γυρίσουν από άδεια ο Λιάγκας και η Σκορδά;

Αυτό που μας υποσχέθηκαν δεν το είδαμε

Τελικά δεν ήταν και τόσο ροκ ο Κωστόπουλος. Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό αυτό που είδαμε σήμερα το πρωί στο Mega, δεν λέω αν ήταν καλός ή κακός ο παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος, ούτε αν το πάνελ του συμπεριλαμβανομένης της υπέρκομψης συζύγου του ήταν επαρκές. Αυτό που λέω με σιγουριά είναι ότι η «ανατροπή» που περιμέναμε, η «ροκιά» που μας υποσχέθηκαν, το «διαφορετικό» Πρωινό που μας έκαναν να περιμένουμε με αγωνία και στηθήκαμε από το πρωί στην τηλεόραση δεν το είδαμε.

Δεν ξέρω πώς σκόπευε να είναι ο Κωστόπουλος στο πρωινό του και αν ήθελε να κάνει μαγκιές και ανατροπές για να το κάνει πιο φιλικό και σ ένα άλλο κοινό πέρα από τη μέση ελληνίδα νοικοκυρά, αλλά δεν το έκανε. Το πρωινό που βλέπαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια είδαμε απλώς το είδαμε με άλλους παρουσιαστές. Το ίδιο σκηνικό, τα ίδια graphics, η ίδια κουζίνα, η ίδια αφίσα της παραλίας με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες πίσω, τα ίδια κρεμαστά φυτά στο φόντο, η ίδια σκαλέτα. Εισαγωγή-μαγειρική-ζώδια-συνέντευξη. Τι έλειπε από ένα κλασσικό πρωινό; Το τραγουδιστικό στο τέλος, που δεν νομίζω να το γλιτώσουν κάποια στιγμή. Αν το ζητούμενο ήταν να κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού (που ελπίζουμε να τη δούμε και όρθια κάποια στιγμή) και την παρέα του ένα πρωινό που θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των Λιάγκα Σκορδά τότε συγχαρητήρια το πέτυχαν.

Πραγματικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν σαν κάτι να έτυχε στους παλιούς παρουσιαστές και ήρθαν κάποιοι άλλοι για να «σταθούν στο πόδι» τους μέχρι να επιστρέψουν. Μια κλασική συνταγή πρωινού με έναν σούπερ mainstream παρουσιαστή που εντάξει, λόγω απειρίας πετάει και κανένα «καραγκιόζηδες» και κανένα «τσομπάνηδες», αλλά παραμένει κύριος.

Αλλά αν ήθελαν να κάνουν την ανατροπή θα πρέπει σήμερα να κάνουν ένα μεγάλο meeting όλοι μαζί και να δουν τι θα αλλάξουν και πώς φαντάζονται εκείνοι τη λέξη ανατροπή. Ας ξεκινήσουν από την αφίσα στο φόντο για αρχή και μετά να δουν αν αυτό που έλειπε από την τηλεόραση και φέρνουν ως «νέο» είναι η συζήτηση του πάνελ για το αν είναι καλύτερη η Ζέτα Μακρυπούλια από τη Δούκισσα Νομικού κι αν η Θωμαή Απέργη τα έχει φτιάξει με τον Γιούρκα Σειταρίδη. Αν με ρωτάτε πώς ήταν ο Κωστόπουλος και πώς ήταν η Μπαλατσινού μια χαρά ήταν και οι δύο. Αξιοπρεπείς.