Ο τρόμος Kim Kardashian, η άφτιαχτη Britney και μια συμβουλή για... σίγουρο σεξ!

Ο τρόμος Kim Kardashian, η άφτιαχτη Britney και μια συμβουλή για... σίγουρο σεξ!

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Χαμός σου λέει στη showbiz επειδή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Britney Spears από τα γυρίσματα του video clip "Work B****". Ναι, ξέρεις, αυτό το βίντεο που η Britney μοιάζει θεά και γκομενάρα. Ε, που λες στις συγκεκριμένες φωτογραφίες μόνο έτσι δεν είναι η pop star. Για την ακρίβεια είναι χάλια. Και πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι εικόνες θα κάνουν μεγάλη ζημιά στην Spears. Ναι, αυτές θα κάνουν. Όχι το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει και την έδειχνε να παίρνει ναρκωτικά. Ή όταν ξύρισε το κεφάλι της και κυκλοφορούσε στους δρόμους σαν την τρελή του χωριού.

Νέο χτύπημα στο Hollywood από τη Kim Kardashian. Αποφασισμένη να δείξει σε όλους ότι έχει χάσει τη κιλά της από την εγκυμοσύνη η ατάλαντη tv persona πόσταρε στο Instagram μια εικόνα της που δείχνει τα οπίσθιά της. Μπράβο Kim. Εύγε. Έβγαλες μια φωτογραφία για να τρομάζουμε τα παιδάκια που παρατρώνε το φαγητό τους. "Έτσι θέλεις να γίνεις και εσύ" θα ουρλιάζε η μαμά από πάνω κρατώντας τη φωτό της Kardashia και θα συμπληρώνει: "Και φαντάσου, αυτή τώρα αδυνάτισε"!

Και αφού πιάσαμε την οικογένεια Kardashian ας πούμε κάτι για ένα (πρώην) μέλος της. Σύμφωνα με το περιοδικό Star (πολύ αξιόπιστο, λέμε τώρα) ο πατριός της Kim και παλιός Ολυμπιονίκης Bruce Jenner θέλει να γίνει γυναίκα. Sorry δεν ήταν; Γιατί μετά από τόσες πλαστικές έδειχνε πιο ωραίος και από την Kim. Μπερδεύτηκα τώρα.

Και τώρα καταλάβαμε γιατί η Kristen Stewart έχει γίνει αυτό το χαζό, κακομαθημένο τυπάκι. Δες το σπίτι που μεγάλωσε και θα καταλάβεις. Φαντάσου να ήταν και μοναχοπαίδι. Θα είχε π****ει όλο τον πλανήτη!

Η Miley Cyrus αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να εκδικηθεί τον πρώην της. Έτσι έστειλε όλα τα ακριβά ρούχα του Liam Hemsworth που είχαν ξεμείνει σπίτι της, σε μαγαζί με μεταχειρισμένα. Ναι, τώρα του έκανε τα μούτρα κρέας. 1) Γιατί ο Liam έχει λεφτά να αγοράσει άλλα και 2) επειδή τον είχε εκδικηθεί όσο καιρό ήταν μαζί. Ξέρεις τότε που φωτογραφιζόταν γυμνή κάθε τρεις και λίγο. Δεν τη λες και πολύ έξυπνη τελικά.

Πολλές πλαστικές λένε ότι έχει κάνει η Madonna. Τόσες πολλές δηλαδή που το πρόσωπό της έμοιαζει "κόκκαλο" σε μια εκδήλωση που εμφανίστηκε. Παγωμένο! Κρίμα που δεν πέτυχαν οι πλαστικές στο στήθος και τα οπίσθιά της που τόσο πολύ έδειξε στις πρόσφατες συναυλίες της και σόκαρε τον κόσμο. Τι σοκ; Τους κοκκάλωσε από τον τρόμο.

Πολύ μου άρεσε το κείμενο για "4 πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε sex με κάποιο για πρώτη φορά!". Τα γουστάρω αυτά τα σεξοθέματα. Απλά θα πρόσθετα και ένα ακόμα πράγμα και θα έκλεινα την 5αδα: πριν το σεξ να έχετε πιει. Μια χαρά θα περάσετε και δεν θα έχετε κανένα άγχος (τον σύντροφό σας μην τον αφήσετε να πιει πάρα πολύ για τους γνωστούς λόγους. Ξέρεις, μπαμ και κάτω!)