Τι μας άρεσε και τι όχι στο «Dancing with the stars»

Τι μας άρεσε και τι όχι στο «Dancing with the stars»

Η ολική επαναφορά του χορευτικού show

Ξεκίνησε το show και όλα μπήκαν στη θέση τους. Η Δανδουλάκη ήταν η Δανδουλάκη, αν και τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη από πέρυσι, ο Κωστάλας ήταν ο Κωστάλας, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν ο Γιάννης Λάτσιος και ευτυχώς η Δούκισσα Νομικού ήταν η Δούκισσα Νομικού και όχι η Ζέτα Μακρυπούλια ή οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια.

Και φρέσκια ήταν και εντυπωσιακά όμορφη ήταν και στο ρόλο της «τόσο-όσο» συντονίστριας του σόου τα κατάφερε μια χαρά. Σ αυτές τις εκπομπές είναι ξεκάθαρο ότι πρωταγωνιστές είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής και οι διαγωνιζόμενοι και μάλιστα όχι όλοι, οπότε είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο ρόλος της κεντρικής παρουσιάστριας δεν είναι και τόσο κεντρικός. Κατά τα λοιπά το show είχε την αναμενόμενη τηλεθέαση, χωρίς καμία έκπληξη, ούτε στις συμμετοχές, ούτε και στον τρόπο που εμφανίστηκαν τα ζευγάρια. Δυο αθλητές, δυο τρείς τραγουδιστές, όχι τόσο δημοφιλείς ώστε να μπορεί να φύγει και κάποιος στις πρώτες εκπομπές, μια σεξοβόμβα, μερικοί γεννημένοι να χορεύουν, κάποιος με χιούμορ που θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Λάκης Γαβαλάς, μερικά ωραία κορίτσια και ουπς... δεν θυμάμαι ποιος άλλος.... Φυσικά περάσαμε ωραία χθες βράδυ στην τηλεόραση.

Το «Dancing with the Stars» είναι ένα πολύ ευχάριστο πρόγραμμα για να κρατήσει την τηλεόραση σου ανοιχτή και καλά κάνει που υπάρχει. Είπαμε και κόσμος βρίσκει δουλειά και ζωντανό είναι και χαρούμενο και σε βάζει και σε μια διαδικασία πλάκας, χωρίς να αισθάνεσαι ότι έχεις πάθει λοβοτομή. Αν πρέπει λοιπόν οπωσδήποτε σε μια τηλεκριτική να πούμε κάτι κακό οπωσδήποτε το μόνο που έχω να πω, είναι ότι δεν είδαμε καμία εξέλιξη και κάτι που να δικαιολογήσει τον τίτλο του Season 4. Αυτό.

Κατά τα άλλα καλά κάνανε και αρχίσανε οι χοροί και εύχομαι να συνεχιστούν για πολλά χρόνια ακόμη. Για να μην μας πνίξει η μιζέρια και η στενοχώρια.