Ο φτυσμένος πρίγκιπας, ο Νίκος Καρβέλας part 2 και ένας... κόπανος για τη Βασούλα!

Ο φτυσμένος πρίγκιπας, ο Νίκος Καρβέλας part 2 και ένας... κόπανος για τη Βασούλα!

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Την τιμητική της είχε την εβδομάδα που πέρασε η βασιλική οικογένεια (της Αγγλίας ε;). Βλέπεις βαφτίστηκε ο γιος του William και της Kate, αλλά στο τέλος ο μικρός George έφαγε πολύ φτύσιμο, καθώς άλλοι ήταν αυτοί που τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Από τη μία η μάνα του, η οποία πήγε σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ και έδειξε τους τέλειους κοιλιακούς της. Μάλλον η Middleton μπορεί να το γυρίσει στο modeling αν κάποια στιγμή την παρατήσει ο William - όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες που παντρεύονται τους πρίκγιπες σε αυτή την οικογένεια δεν έχουν και καλό μέλλον.

Δεύτερη κερδισμένη από αυτά τα βαφτίσια ήταν η γιαγιά του μικρού πρίγκιπα και μητέρα της Kate. Βλέπεις τρόμαξε κόσμο και κοσμάκι, όταν τη φωτογράφησαν πριν ετοιμαστεί για την εκδήλωση. Και ναι, χωρίς make up δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή. Βέβαια θα μου πεις είναι και καμιά 60αρια χρονών, πόσο εντυπωσιακή να είναι πλέον.

Επιτέλους βγήκαν τα μαχαίρια στο Hollywood. Η Courtney Love, η χήρα του Kurt Cobain, που παλιότερα είχε πάρει τη μισή rock σκηνή, τα έβαλε με τη Miley Cyrus, που ονειρεύεται να πάρει την μισή pop σκηνή. Με λίγα λόγια το π****νακι τα έβαλε με το τσ****ακι! Για αυτό λατρεύω το Hollywood.

Τι λες; Η Σοφία Καρβέλα, που παλιότερα δήλωνε ηθοποιός και τώρα σχεδιάστρια, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι απλά κόρη της Άννας Βίσση, πόσταρε φωτογραφία του γιου της. Κουκλάκι είναι και έγινε γνωστό ότι θα τον βαφτίσουν και Νικόλα, από την γιαγ..., ε, παππού, sorry, Νίκο Καρβέλα.
Το όνομα να το πάρει, την τρέλα του να μην πάρει μόνο - και φυσικά με τίποτα το μακρύ άσπρο μαλλί, γνωστό κι ως το "μαλλί της γριάς".

Σόκαρε λένε πάλι η Britney Spears που εμφανίστηκε στους δρόμους του Las Vegas και είχε το μαύρο της το χάλι. Δεν κατάλαβα ρε παιδία, γιατί τέτοιο σοκ; Τι να σου κάνει και αυτός ο γραφίστας; Άνθρωπος είναι, όχι θεός! Και το photoshop έχει τα όριά του.

Έξαλλες έμαθα ότι είναι οι γυναίκες του Hollywood επειδή η Amber Heard -ξέρεις αυτή η bisexual γκόμενα που βγαίνει με τον Johnny Depp- έχει καβαλήσει το καλάμι. Αλήθεια κορίτσια; Δηλαδή εσείς αν τα είχατε με τον Johnny Depp θέλετε να μου πείτε ότι θα ήσασταν τα next door girl που ξέραμε; Δεν νομίζω κουκλίτσες μου.

Φυσικά από τη στήλη μας δεν λείπουν και οι σχέσεις. Τα κορίτσια του Queen αναρωτήθηκαν γιατί οι γυναίκες τα φτιάχνουν με κόπανους. Ωραία το ανέλυσαν το θέμα, αλλά νομίζω ότι ξέχασαν κάτι.
Όπως ότι και οι γυναίκες το έχουν το κολληματάκι τους - τον θέλουν τον κόπανό τους. Διαφορετικά αν έβρισκαν τον τέλειο άντρα, μετά ποιον θα είχαν να θάβουν όλη τη μέρα; Αυτό έχω καταλάβει εγώ.