«Έσκισαν» τα μαλλιά του Αντώνη Κανάκη

«Έσκισαν» τα μαλλιά του Αντώνη Κανάκη

Όλοι μιλούσαν για τα πλούσια, μαύρα μαλλιά του

Πρώτα απ όλα μπράβο στους Ράδιο Αρβύλα για τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που κατέκτησαν χθες βράδυ στην πρεμιέρα τους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αφού η εκπομπή δεν είχε καμία ιδιαίτερη έκπληξη ή ανανέωση, εκτός ίσως αν τελικά όλες αυτές οι περίφημες πρεμιέρες των άλλων εκπομπών απογοήτευσαν τόσο πολύ το κοινό, που ξαναγύρισε στη σταθερή αξία μιας παρέας που γελάει με ό, τι γελάμε κι εμείς.

Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, αυτό που συζητιόταν χθες στο twitter σ όλη τη διάρκεια της εκπομπής δεν ήταν ούτε κάποιο καταπληκτικό αστείο, ούτε κάποιο ξεκαρδιστικό video από το Ράδιο Αρβύλα. Αυτό για το οποίο μιλούσαν όλοι στο hashtag #Radioarvyla ήταν τα καινούργια πλούσια μαλλιά του Αντώνη Κανάκη, τα οποία εκτός από τον πλούτο τους, έχουν κι ένα βαθύ μαύρο χρώμα που ούτε ανέμελος 18χρονος δεν έχει. Ούτε μια άσπρη τρίχα, ούτε ένα ελαφρύ γκρίζο κι ας έχει πατήσει ο παρουσιαστής τα 44.

Φυσικά και δεν είναι καθόλου κακό να έχει κάνει ο Αντώνης Κανάκης προσθετική, εμφύτευση ή ό, τι τέλος πάντων έχει κάνει στα μαλλιά του. Αφού έτσι ένιωθε κι αφού τον ενοχλούσε η εμφάνιση του, καλά έκανε και την βελτίωσε κι αυτό φυσικά ούτε ψώνιο τον χαρακτηρίζει, ούτε κενό περιεχομένου. Ο Κανάκης είναι ένας πολύ έξυπνος, πολύ δραστήριος και πολύ δημιουργικός άνθρωπος που έχει αποδείξει την αξία του. Ποιος είναι ο λόγος λοιπόν που σχολιάζουμε τα μαλλιά του;

Πρώτον, είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση του, που αν δεν το σχολιάζαμε θα ήταν σαν να έμπαινε ελέφαντας στο δωμάτιο κι εμείς κάναμε ότι δεν τον βλέπουμε και δεύτερον είναι δίκαιο νομίζω να περάσουν και οι άντρες τη δοκιμασία που περνάνε τόσα χρόνια οι γυναίκες στην τηλεόραση με το σύμπαν να σχολιάζει όποια αλλαγή έχουν κάνει στο πρόσωπο ή στο σώμα τους. Όταν λοιπόν σχολιάζουμε το στήθος της Δούκισσας αν μεγάλωσε ή μίκρυνε, sorry αλλά είναι τουλάχιστον δίκαιο να σχολιάσουμε και τα μαλλιά του Κανάκη αν φούντωσαν ή λιγόστεψαν. Ισότητα λέγεται αυτό.