Τι δουλειά κάνει η Ελισάβετ Σπανού;

Τι δουλειά κάνει η Ελισάβετ Σπανού;

Τραγουδίστρια, παρουσιάστρια ή τηλεπερσόνα;

 

Είναι τραγουδίστρια, αλλά πολλά τραγούδια της δεν ξέρεις. Μη σου πω δεν ξέρεις κανένα. Είναι παρουσιάστρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε τη χαρά να τη δούμε να παρουσιάζει. Τη φυσική της παρουσία τη βλέπουμε, να παρουσιάζει δεν βλέπουμε. Συνήθως είναι συμπληρωματική δίπλα στη Μπαλατσινού ή δίπλα στον Κωστόπουλο ή δίπλα στον Ουγγαρέζο. Φταίει αυτή; Όχι, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τι ξέρουμε για την Ελισάβετ Σπανού λοιπόν; Ότι τα είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και χώρισαν. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή της η Ελισάβετ Σπανού και ποιό είναι το ταλέντο της που θέλει να αναδείξει, αλλά μας στέλνει mixed signals που λένε. Άλλο θέλει να πει κι άλλο λέει. Άλλο θέλει να προβάλλει και άλλο προβάλλει. Πρώτα απ όλα, είναι εντελώς λάθος για μια κοπέλα που μόλις έχει ξεκινήσει μια καριέρα- συγκεκριμένα στο τραγούδι- να κάνει παράλληλα και κάτι άλλο, ενώ δεν έχουμε προλάβει να τη μάθουμε στο κανονικό.

Είναι άλλο ο Σάκης Ρουβάς να κάνει την πλάκα του σαν παρουσιαστής, έχοντας μια στρωμένη καριέρα στο τραγούδι και έχοντας καταφέρει να γίνει διάσημος ήδη με την κανονική του δουλειά και άλλο η Ελισάβετ Σπανού που την ξέραμε δεν την ξέραμε να εμφανίζεται ξαφνικά σαν παρουσιάστρια. Και είναι περίεργο γιατί έχει και μάνατζερ ως τραγουδίστρια υποτίθεται και θα έπρεπε να τη συμβουλεύσουν να κάνει focus στο κανονικό της επάγγελμα. Δηλαδή της τραγουδίστριας. Αλλιώς κινδυνεύει να γίνει ένα από εκείνα τα κορίτσια που έγιναν διάσημα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο κι αυτό δεν είναι καλό. Τελειώνει γρήγορα και συνήθως άδοξα. Και είναι κρίμα γι αυτό το κορίτσι που όλοι λένε ότι είναι και καλό παιδί.