Υπόθεση Νότη Σφακιανάκη: Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι

Υπόθεση Νότη Σφακιανάκη: Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι

Οι δηλώσεις, η Δέσποινα Βανδή και οι απ' έξω

Είπε ο Νότης την ανοησία του. Μετά έκανε η Δέσποινα Βανδή –και πολύ σωστά, της βγάζουμε το καπέλο- την δική της επαναστατική πράξη και του απάντησε με τον τρόπο που προσωπικά πιστεύω του άξιζε (και λίγα του είπε, κατά τη γνώμη μου). Ασχολήθηκαν τα social media, ασχολήθηκαν τα κανάλια και τα site, αποθεώθηκε από την πλειοψηφία του κοινού η Δέσποινα Βανδή, κατέβηκε στο επίπεδο που ανήκει ο Νότης Σφακιανάκης και η ελληνική σόου μπίζνες κουνήθηκε επιτέλους- για πρώτη φορά- για τους σωστούς λόγους.

Εντάξει μέχρι εδώ; Η Σαμπρίνα όμως που κολλάει σ' αυτήν την ιστορία; Τον Τσαλίκη ποιος τον ρώτησε που μάλιστα βρίστηκε και πάρα πολύ στο twitter; Η Σκορδά γιατί δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι δεν θα ξαναπαίξει δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, ενώ την Παρασκευή όλα τα κανάλια τις έπαιζαν περιμένοντας το χαμό που θα γινόταν;

Έτσι γίνεται όμως πάντα. Δεν είναι ότι ενός κακού μύρια έπονται είναι ότι όταν βρίσκουμε τον παπά θάβουμε συνήθως πέντε έξι κι έτσι διάφορες Σαμπρίνες βρίσκουν ευκαιρία να χωθούν σε μια επικαιρότητα που δεν τους αφορά.