H Έλλη Κοκκίνου παραδέχεται αποκλειστικά στο Queen.gr ότι θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί και πως δεν ήταν ξαφνικό το διαζύγιο της

H Έλλη Κοκκίνου παραδέχεται αποκλειστικά στο Queen.gr ότι θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί και πως δεν ήταν ξαφνικό το διαζύγιο της

Αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ζωή της. Ερωτεύτηκε ένα νεότερο άντρα, χαμογελά για το μέλλον και τα λέει όλα στο Queen.gr με αφοπλιστική ειλικρίνεια που μας εκπλήσσει, Μπορεί να έχει κρατήσει αμυντική στάση όλο αυτό το διάστημα για την σχέση της με τον Γιώργο  Μπόγρη η Έλλη Κοκκίνου, αλλά τώρα μιλάει στις αναγνώστριες μας.  

«Όσο ζω μαθαίνω» μας είπε η Έλλη Κοκκίνου λίγα λεπτά πριν κάνουμε την συνέντευξή μας σε καφέ στην Βούλα. Ξεκινώντας έτσι την κουβέντα μας κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να πει πολλά. Της ασκήθηκε έντονη κριτική με την σχέση που έχει εδώ και λίγους μήνες με τον καλαθοσφαιριστή, Γιώργο Μπόγρη. Επαγγελματικά και προσωπικά βιώνει μία περίοδο που νιώθει γεμάτη. Κυκλοφόρησε πρόσφατα και νέο κομμάτι που έχει μεγάλη επιτυχία και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εκτός από τη μουσική, φέτος μπορούμε όλοι να τη δούμε και στη θέση του κριτή στο μουσικό παιχνίδι στον Alpha, Greek Idol. Μετά το διαζύγιό της αφοσιώθηκε στον γιο της που είναι ο λόγος ύπαρξης της.

Τελικά Έλλη εσένα ποιος είναι ο ρόλος που ταιριάζει στην ζωή σου. Αυτός της μητέρας, της συζύγου ή της συντρόφου;
Ο συνδυασμός της μαμάς, της γυναίκας και της κάθε έκφρασης που βιώνω μέσα από αυτά.

Αυτή την περίοδο νιώθεις γεμάτη στην σχέση που όλοι γνωρίζουν ότι έχεις με νεαρό αθλητή;
Έχω πράγματα που με προβληματίζουν και με κάνουν να διστάζω στην καθημερινότητά μου. Αλλά είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη με ότι βιώνω.

Έχεις απελευθερωθεί με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει όπως παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Κρυφτό δεν παίζεις με τους φωτογράφους, πλέον, να φανταστώ;
Είμαι στα όρια. Έχω ένα παιδί και κάποια στιγμή μπορεί να διαβάσει και να ακούσει κάτι και αυτό μπορεί να λειτουργήσει μειονεκτικά. Είμαι αυθόρμητη και όταν είμαι καλά, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Δεν θέλω να βγω να ζητωκραυγάσω, αλλά όταν νιώσει κάποιος απλά ότι περνάει το στάδιο της προσαρμογής και ότι δένει με τον άνθρωπο που είναι, λέει ότι είναι καλά για όσο διάστημα πάει και το ζει όσο περισσότερο μπορεί. Εδώ παντρεύεσαι και δε ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, με την ζωή μου και δεν θίγω κανέναν και βέβαια, ούτε το παιδί μου.

Στο μέλλον σκέφτεσαι να κάνεις δεύτερο γάμο;
Δε το αποκλείω γιατί θέλω δεύτερο παιδί και μακάρι ο θεός να μου επιτρέψει να το κάνω αυτό. Αυτό το παιδί θα ήθελα να είναι στο πλαίσιο του γάμου.

Σε στεναχώρησε που η σχέση σου με το πρώην άνδρα σου πήρε άσχημη τροπή στα μέσα ενημέρωσης και τώρα με τα δικαστήρια όλα βγήκαν στην δημοσιότητα;
Είναι πράγματα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Εγώ ποτέ δε διέρρευσα στον τύπο κάτι που αφορούσε τον γάμο μου. Πληροφορίες που δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ δεν έφυγαν από μένα. Αλλά όταν έχω κάτω από το σπίτι μου συνέχεια έναν φωτογράφο που ακολουθεί την κάθε μου κίνηση, δεν φταίω εγώ που διαρρέουν κάποια πράγματα. Δε κερδίζει καμία από τις δύο πλευρές αν δημοσιοποιηθεί κάτι πάντως. Σε αυτό είμαι κάθετη.

Ερχόμαστε στο Greek Idol που με έκπληξη ακούσαμε ότι θα συμμετέχεις. Πρόκληση για σένα η θετική απάντηση σου;
Δέχτηκα πρόταση από τον Πέτρο Κωστόπουλο και όταν το άκουσα είπα: «τι θα κάνω εκεί εγώ;». Μου κέντρισε όμως το ενδιαφέρον και είπα πως είναι πάνω στο αντικείμενό μου και θα το κάνω. Περνάμε τόσο όμορφα που περιμένω με αγωνία τα ζωντανά σόου. Έχω δει πολύ καλές φωνές και με όλη την επιτροπή και την Ρούλα Κορομηλά έχουμε τέλεια διάθεση χωρίς ίντριγκές να διασκεδάσουμε και να αναδείξουμε ταλέντα.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις περάσει όλα αυτά τα χρόνια προσωπικά ή επαγγελματικά;
Νομίζω η μετακόμισή μου μετά τον χωρισμό μου ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ήταν άγρια πολύ για μένα και το παιδί μου. Έπρεπε να αντιμετωπίσω δημοσιογράφους, κανάλια, τηλεφωνήματα, φήμες.

Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία για εμάς το διαζύγιο αυτό όπως και της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο. Για εσένα;
Δεν ήταν ξαφνικό και θέλω να μείνω εκεί!

Το νέο κομμάτι σου που έγραψε ο Φοίβος με τίτλο «Ερωτεύτηκα» το αφιερώνεις κάπου;
Σε όλους τους ερωτευμένους το αφιερώνω. Και μάλιστα θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά. Είχα πει στον Φοίβο ότι θέλω ένα ζεμπέκικο και ξαφνικά μου λέει έχω κάτι άλλο για σένα και μου έκανε έκπληξη με ένα κομμάτι που ο Φοίβος πίστευε ότι με εκφράζει και έχει περάσει στον κόσμο.

Πόσο κυρίαρχος και βασίλισσα νιώθεις στην καθημερινότητά σου;
Να σου πω καθόλου θα με πιστέψεις; Όταν ο γιος μου όμως με παίρνει αγκαλιά και με φιλάει εκεί φοράω το στέμμα μου. Είμαι απλή, χαλαρή, με φόρμες και πολύ ανέμελη.

Πριν ξεκινήσεις τις συνεργασίες σου σε νυχτερινά μαγαζιά επιλέγεις εσύ τα ρούχα που θα ψωνίσεις ή κάποιος στυλίστας;
Στο παρελθόν ταξίδευα Μιλάνο, Ρώμη για να κάνω τα ψώνια μου, αλλά τα τελευταία χρόνια μαζί με συνεργάτες και φίλους επιλέγουμε και ψηφίζουμε Ελλάδα που έχει πολύ καλά και ποιοτικά ρούχα. Και να ξέρει ο κόσμος ότι το ακριβό δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Έλληνες σχεδιαστές κάνουν πολύ καλή δουλειά και υπάρχει καλό γούστο στο styling ενός καλλιτέχνη.

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την δουλειά σου σε σημείο να πεις πως μειώνεις τα χρήματα που θα πάρεις;
Ασφαλώς και έχω βάλει όχι νερό στο κρασί μου αλλά κρασί στο νερό. Υποχωρήσεις κάνουμε όλοι, αλλά την συγκεκριμένη περίοδο απολαμβάνω την συνεργασία μου με τον Βασίλη Καρρά που είναι οικογένεια μου και μου έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του και με συμβουλεύει σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα.