Ένας καφές με τον Κωστόπουλο, η δεύτερη Mila Kunis και ο κομμουνιστής NiVo!

Ένας καφές με τον Κωστόπουλο, η δεύτερη Mila Kunis και ο κομμουνιστής NiVo!

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Η παράδοση θέλει η στήλη αυτή να ξεκινάει με τη ξένη showbiz, αλλά αυτή τη φορά θα πάμε λίγο κόντρα στα δεδομένα και θα ασχοληθούμε με την εγχώρια - ή τουλάχιστον με αυτό που νομίζουμε ότι είναι showbiz σε αυτή τη χώρα.

Χαμός σου λέει έγινε με τον Notis την περασμένη εβδομάδα και τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή. Τέτοιο σάλο προκάλεσαν, που η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να ακυρώσει τη συνεργασία μαζί του (του έδειξε αυτή!). Ωστόσο τα καλά ήρθαν μετά, όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία του Notis με τον κομμουνιστή Νίκο "Nivo" Βουρλιώτη και τους Goin' Through.
Το ωραίο είναι ότι οι φήμες λένε πως ο Βουρλιώτης ήταν ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια στη Δέσποινα για την κίνησή της. Δεν διαφωνούμε ότι το έκανε, αλλά μάλλον δεν θα έφτασε ολόκληρο το μήνυμα στη Βανδή. Ή εκείνη δεν το διάβασε όλο. Δηλαδή μετά το... "Δεσποινάκι μου, μπράβο και πολύ σωστή η απόφασή σου να αποχωρήσεις..." θα υπήρχε και συνέχεια που μάλλον δεν διάβασε η Βανδή, τύπου "...γιατί την είχαμε ανάγκη αυτή τη δουλίτσα εμείς μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουμε μερικά οικονομικά προβληματάκια".
Τα έλεγα εγώ ότι τα κινητά μόνο προβλήματα φέρνουν!

Αμ, το άλλο; Με τον Πέτρο Κωστόπουλο καλέ. Βγήκε ένταλμα για σύλληψή του, πήγε από μόνος του στη ΓΑΔΑ και άρχισαν τα όργανα. Πανηγύρια από πρώην εργαζομένους του για τη "σύλληψη", θλίψη μετά για την "παρεξήγηση" και τα social media πήραν φωτιά.
Αλλού θα μείνω εγώ. Στη δήλωσή του μετά που είπε "Υπάρχουν ωραία αγόρια και κορίτσια στην Αστυνομία. Με κέρασαν και γλυκό". Ναι, σωστά τα λέει ο Πέτρος. Ωραία και καλά παιδιά. Και το έχουν δείξει σε κάτι πορείες των συνταξιούχων, όχι αστεία!
Εμένα πάντως σε τμήμα ούτε νερό δεν μου έχουν δώσει. Τελικά αν δεν χρωστάς σε αυτή τη χώρα στο φτύσιμο σε έχουν όλοι.
Όμως το χάρηκε ο Κωστόπουλος το νταβαντούρι, όπως φάνηκε στο Πρωινό mou. Κάμερες, φωτογράφοι, δημοσιότητα. Ε, λογικό. Είχαν να ασχοληθούν μαζί του από τις χρυσές εποχές και του είχε λείψει.

Επιστροφή στη ζωή για τον Macaulay Culkin. Από εκεί που τον είχαμε ένα βήμα πριν το θάνατο, εκείνος έδειξε να έκοψε τις κακές συνήθειες και μοιάζει μια χαρά. Μάλιστα πλέον δεν είναι και... μόνος στο σπίτι, καθώς βρήκε και καινούργια κοπέλα.
Βέβαια αν δεις λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες είναι ίδια η Mila Kunis. Τελικά αυτό το παιδί πρέπει να μας πει το μυστικό που τις βρίσκει τις γκόμενες. Από την original Kunis πήγε στην Kunis Νο.2.
Και εμείς 36 χρόνια όχι Mila Kunis, ούτε μίλα μου για μήλα δεν βρίσκουμε!

Ο βασιλείας (της pop) είναι γυμνός. Ο γιατρός Conrad Murray είπε σε συνέντευξή του ότι κάθε βράδυ κρατούσε στα χέρια του το πέος του Michael Jackson. Ε, λογικό. Αν είχε κάνει και στο πέος πλαστική που να κάτσει στη θέση του. Την ίδια μοίρα με τη μύτη του θα είχε, που κατέρρεε κάθε τρεις και λίγο.
Αυτό δεν ήταν άνθρωπος, σφηνοτουβλάκι είχε καταντήσει!

Σοκ σου λέει. Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση. Ε, τι να κάνει και αυτή η Rumer; Δηλώνει ηθοποιός, αλλά τελικά στο μοναδικό πράγμα που θυμίζει τη μάνα της είναι στο striptease. Από το ολότελα...

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η Tori Spelling (η παρθένα από το Μπέρβελι Χιλς καλέ), καθώς τη μία λέει ότι έχει οικονομικά προβλήματα και την άλλη προσλαμβάνει 3 babysitters.
Και που είναι ο προβληματισμός δηλαδή; Θα έμαθε πως το κάνουν στην Ελλάδα και είπε να το δοκιμάσει και εκείνη. Ξέρεις αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι χρεωκόπησα και μετά κάνουν διακοπές 3 μήνες στη Μύκονο! Χαζή είναι να μην το κάνει και εκείνη;
Πάντως ως χώρα έχουμε χάσει πατέντες και παντέτες!

Κάπου πήρε το μάτι μου και το κείμενο "5 κινήσεις που βρίσκει ο άντρας ακαταμάχητές". Ωραίο και σωστό κείμενο.
Βέβαια υπάρχει και μια 6η κίνηση: το σεξ! Και αυτό θα τον τρελάνει περισσότερο και θα γλιτώσει από βαβούρα εσάς (που να δένεις γραβάτα τώρα βρε κοπελιά;!).