Αυτό που έθιξε την Βανδή δεν έθιξε την Γαρμπή

Αυτό που έθιξε την Βανδή δεν έθιξε την Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή και η άποψη της για την αποχώρηση της Δέσποινας από το σχήμα με τον Νότη

Χθες η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και όπως ήταν φυσικό ο παρουσιαστής της ζήτησε να πει τη γνώμη τις για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με την δικτατορία και τη Χρυσή Αυγή και την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή που αποφάσισε να παραιτηθεί από το σχήμα.

Και είπε η Καίτη Γαρμπή, λίγο πολύ, ότι καταλαβαίνει ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας πολύ έντονος άνθρωπος που έχει πολύ έντονες απόψεις και έντονο τρόπο να τις εκφράζει. Μέχρι εδώ καλά. Τραγουδίστρια είναι που κάνει come back και δε θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη. Κι εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο. Ο Νότης Σφακιανάκης, είτε ως αριστερός είτε ως ακροδεξιός, είναι εξίσου έντονος, όντως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει η Καίτη Γαρμπή δηλαδή. Εκεί που διαφωνώ μαζί της όμως είναι στο θέμα της Βανδή.

«Αν υπήρχε κάτι που έθιξε την Δέσποινα καλά έκανε και παραιτήθηκε» είπε η Καίτη Γαρμπή. Τι εννοεί δηλαδή η Γαρμπή; Προσωπικό ήταν αυτό που ενόχλησε τη Βανδή και αποφάσισε να παραιτηθεί; Για τον Ντέμη της είπε ή για κάτι οικογενειακό της; Η Βανδή δεν θίχτηκε προσωπικά από την τοποθέτηση του Νότη Σφακιανάκη ούτε εκείνος είπε κάτι προσωπικό για την τραγουδίστρια. Η Βανδή έφυγε από το σχημα γιατί δεν μπορούσε να δουλεύει με έναν άνθρωπο που παροτρύνει τους Έλληνες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και που θεωρεί την περίοδο της Χούντας μια ευχάριστη περίοδο για την Ελλάδα.

Αρα λοιπόν ή δεν άκουσε καλά η Καίτη Γαρμπή τι είπε ο Νότης και τι είπε μετά η Βανδή ή απλώς νομίζει ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με τους συναδέλφους της. Πάντως εκείνη λογικά δε θίχτηκε.