Η καραφλή Jennifer Aniston, η πάντα sexy Μπαλατσινού και οι... πολλές χρήσεις του στήθους

Η καραφλή Jennifer Aniston, η πάντα sexy Μπαλατσινού και οι... πολλές χρήσεις του στήθους

Η... γιορτινή άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Χαμός έγινε την περασμένη εβδομάδα στον κόσμο της showbiz όταν μια φωτογραφία της Jeniffer Aniston με ξυρισμένο το κεφάλι της, έκανε τον γύρο του internet. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν απάτη η εικόνα.

Σιγά μην ήταν αληθινή. Τρελή είναι η Aniston να ξυρίσει τα μαλλιά της; Δεν έχει που δεν έχει ταλέντο, αν δεν είχε και μαλλιά, άντε να βρει καμιά καλή δουλειά στο Hollywood!

Και τα σοκ τελικά ήταν πολλά στο Hollywood τις προηγούμενες μέρες. Οι paparazzi φωτογράφησαν τη Nicole Richie πολύ αδύνατη και αμέσως άρχισαν οι φήμες για ανορεξία.

Η ίδια είπε ότι έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, τρέχει διαρκώς σε υποχρεώσεις και δεν ηρεμεί ποτέ. Φαντάσου και να δούλευε δηλαδή, πόσα κιλά θα ήταν. Θα είχε γίνει φάντασμα.

Πάντως και στην Ελλάδα δεν πήγαμε πίσω. Η Αγγελική Ηλιάδη ζει τον έρωτά της και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος είναι ημίγυμνος στο κρεβάτι.

Και εμείς ως αγοράκια που έχουμε δει τον Σάββα και στο γήπεδο, αλλά -πλέον- και στο κρεβάτι, αναρωτιόμαστε: γιατί δεν έγινε μοντέλο αυτό το παιδί και ταλαιπωρεί τη μπάλα; Έτσι μια απορία έχω!

Με... ανδρικό ενδιαφέρον διάβασα το κείμενο «Ποια σταρ εμφανίστηκε με αυτό το (κακόγουστο) tattoo κάτω από το στήθος της;». Ξέρεις, για το στήθος!

Δεν θα κρίνω το τατουάζ (ούτε και εμένα μου άρεσε) αλλά μεταξύ μας τώρα, για πιο στήθος μιλάμε; Αφού η Cara Delevinge είναι λίγο... πλάκα σε αυτό το θέμα!

Δηλαδή καμιά σχέση με την Kesha. Η γνωστή pop star αποκάλυψε ότι πολλές φορές στο σπίτι της πετάει τα ρούχα της και παίζει πιάνο με τα στήθη της!

Και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα ακούγεται πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτά τα άλμπουμ τα οποία κυκλοφορεί. Άντε κοπελιά, να παίξεις έτσι και σε κανένα live πας και κάνεις sold out επιτέλους.

Btw σε όσους αναρωτιούνται πως γίνεται το «Πρωινό mou» στο Mega να κάνει καλά νούμερα, η απάντηση τελικά είναι μία: Τζένη Μπαλατσινού. Η Σταρ Ελλάς του 1990 αρνείται να μεγαλώσει και συνεχίζει αν εντυπωσιάζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από την άλλη...

Sex alert για το τέλος. Η αγαπητή Πέπη αποκάλυψε στις γυναίκες 5 εύκολους τρόπους για να γοητεύσουν τον άνδρα των ονείρων τους. Και θα συμφωνήσω, καθώς και στις 5 περιπτώσεις όχι μόνο θα γοητεύσετε, αλλά σίγουρα θα υπάρξει και σεξάκι μετά.

Απλά μια απορία: πόσο εύκολο είναι να κάνετε μαζί test-drive σε ένα γρήγορο και πολυτελές κάμπριο αυτοκίνητο με δερμάτινα καθίσματα και τέλειο ηχητικό σύστημα; Είπα, έχω μια απορία. Γιατί εμένα 1-2 φορές που ήθελα ούτε.. σκαραβαίο δεν μου έδωσαν για test drive.

Άντε καλή χρονιά να έχουμε!