Η Ελένη ήξερε καλά πόσο γυμνό πόδι πρέπει να φανεί στην κάμερα

Η Ελένη ήξερε καλά πόσο γυμνό πόδι πρέπει να φανεί στην κάμερα

Πώς η Ελένη παγίδευσε τον Μουτσινά

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ δυο βδομάδες στη σειρά με την Ελένη Μενεγάκη, ούτε φιλοδοξώ να γίνω Μενεγακολόγος, αλλά είναι αδύνατον να μην προσέξεις και να μην σχολιάσεις το μόνο θέμα που έκανε τα Media (έστω και την ελαφριά κατηγορία, στην οποία ανήκουμε) και τα social media άνω κάτω.
Η Ελένη αποφάσισε να μιλήσει και να μην πει τίποτε απολύτως, αλλά καταφέρει παρ΄ όλα αυτά, να γίνει η είδηση της ημέρας, αν όχι η είδηση της βδομάδας.

Δεν θα σταθώ (που θα σταθώ φυσικά) στο sexy της φόρεμα. Το φόρεσε τελικά κατά λάθος ή εσκεμμένα; Μεταξύ μας δεν υπάρχει λάθος στην Ελένη, είναι όλα προγραμματισμένα μέσα στο κεφάλι της με όλες τις πρόβες από την απλή μέχρι τη τελική πρόβα, ακόμη και για εκείνα που φαίνονται χαριτωμένα και αφελή.

Η ίδια αργότερα είπε ότι μετάνιωσε για τις στιλιστικές τη επιλογές, αλλά ποιος την πιστεύει; Ποιος πιστεύει ότι η Ελένη θα άφηνε στην τύχη ένα τόσο σημαντικό θέμα για εκείνη, που είναι το τεράστιο σκίσιμο μέχρι ψηλά στο γοφό και το αβυσσαλέο ντεκολτέ. Τίποτε που να αφορά στη δημόσια εικόνα της και στο πώς θα φανεί παρά έξω δεν αφήνεται στην τύχη. Η Ελένη ήξερε καλά πόσο μπούτι φαίνεται στην κάμερα, για πόση ώρα πρέπει να φαίνεται και πότε θα το καλύψει διακριτικά. Ήξερε πώς να στηθεί και πότε να διαμαρτυρηθεί για την καρέκλα και ήξερε ότι εκείνη την βραδιά ήταν όμορφη και έλαμπε.

Και ενώ η Ελένη ήξερε τι έκανε, δεν είμαι σίγουρος ότι ίσχυε το ίδιο και για τον Νίκο και για όσα δεν τη ρώτησε ποτέ ο Μουτσινάς ο οποίος φυσικά οφείλει ένα μεγάλο μέρος από την τηλεοπτική του οντότητα, στην Ελένη.
Δεν συμφωνώ με αυτό που λένε ότι ο Νίκος είναι παρουσιαστής και όχι δημοσιογράφος άρα δεν όφειλε να «ανακρίνει» την Ελένη. Όντως δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά κάνει ερωτήσεις, έχει ανθρώπους που κάθονται απέναντί του στην καρέκλα και έχει μια ομάδα που του γράφει ερωτήσεις. Και στην Αμερική η Ellen Degeneres που παρουσιάζει καθημερινό talk show, ηθοποιός είναι και όχι δημοσιογράφος, αλλά ξέρει τι να ρωτήσει και ξέρει ποιον να μην καλέσει στην εκπομπή όταν δεν μπορεί να κάνει με αξιοπρέπεια τη δουλειά της. Κλέβουμε που κλέβουμε τα concept εκπομπών από την Αμερική, ας κλέβουμε και την ουσία.

Αν θέλει να είναι παρουσιαστής, ας παραμείνει στη μεσημεριανή εκπομπή και ας συνεχίζει να σχολιάζει γόβες και παγιέτες, αν όμως θέλει να συνεχίσει να κάνει talk show, ας μάθει ότι εκεί ρωτάνε τα βασικά και αυτά που θέλει να μάθει το κοινό. Είπαμε, να μην το παρακάνουμε γιατί καμιά φορά το κοινό είναι και σαρκοβόρο, αλλά το πώς την φλερτάρει την Ελένη ο γιατρός, sorry κι όλας αλλά ποιος χ.....!

Και για να προλάβω τα γνωστά «και εσύ τα ίδια θα έκανες στη θέση του» να προσθέσω ότι βρέθηκα περίπου στη θέση του και ότι όχι, δεν έκανα τα ίδια. Έκανα αυτά που πρέπει να κάνει ένας δημοσιογράφος ή ο οικοδεσπότης μιας συνέντευξης, ο οποίος μπορεί και πρέπει να θέσει την ερώτηση, ασχέτως αν θα λάβει ποτέ την απάντηση. Δεν μπορείς να απαιτήσεις μια απάντηση, αλλά πρέπει να τολμήσεις να ρωτήσεις και ας μην κοροϊδευόμαστε, το αφεντικό όλοι αναγκαζόμαστε να το γλύψουμε, αλλά ο Νίκος το παράκανε γιατί και το γλείψιμο έχει ένα όριο που ο ίδιος το ξεπέρασε πολύ και είναι κρίμα γιατί και ταλαντούχος είναι και πολύ πιο ευφυής από γνωστούς και έγκυρους δημοσιογράφους της πιάτσας. Αλλά και ο πιο έξυπνος μπορεί εύκολα να πέσει στην παγίδα μιας όμορφης και πανούργας γυναίκας όπως η Ελένη.