Άβυσσος το… μπούστο της Μενεγάκη, η «φαλακρή» Kim και ένα ασυνήθιστο μέρος για σεξ

Άβυσσος το… μπούστο της Μενεγάκη, η «φαλακρή» Kim και ένα ασυνήθιστο μέρος για σεξ

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Και ναι. Οι γιορτές πέρασαν, επιστρέψαμε σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς, οι μαθητές στο σχολείο και οι διάσημοι στις αγαπημένες του συνήθειες.

Όπως και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με το καλημέρα του 2014 θέλησε να μας δείξει ποια είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης. Έτσι στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά μας αποκαλύφθηκε. Όχι με τις απαντήσεις της, αλλά με το στυλ της. Και μπορεί να ήξερε πόσο πόδι πρέπει να φανεί στην κάμερα, αλλά στο στήθος του έδωσε και κατάλαβε.

Τέτοιο ντεκολτέ που τρέλανε κόσμο. Αν το έβλεπες από ψηλά θα πάθαινες ίλιγγο! Τώρα καταλαβαίνω που πήγαινε το κομμάτι «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος»!

Πάντως είχαμε σέξι εμφανίσεις την εβδομάδα που μας πέρασε, έστω και από τα παλιά. Για παράδειγμα έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία της Lady Gaga από τότε που ήταν έφηβη και μπορεί να έχει αλλάξει πολύ από τότε, όμως όταν πόζαρε δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Δεν θα τη κρίνουμε. Απλά δείχνει ότι η κοπέλα είχε αυτογνωσία. Ήξερε από μικρή ότι είναι ατάλαντη και μόνο με το σώμα της θα πάει μπροστά. Εύγε, δικαιώθηκε!

Πολύ ωραία λένε ότι είναι η εμφάνιση της Carey Mulligan στη ταινία «Inside Liewyn Davis», όπου μάλιστα τραγουδάει. Η ίδια πάντως δεν συμφωνεί και τόσο και δηλώνει ότι προτιμάει να εμφανίζεται γυμνή, παρά να το παίζει μουσικός.

Μεταξύ μας τώρα, νομίζω πως οι περισσότεροι άντρες συμφωνούν. Ναι, δεν είναι το μοντέλο, αλλά έχει αυτό το περίεργο το alternative στυλάκι. Και έχει αποδείξει ότι το γυμνό στις ταινίες της πάει.

Βρε καλώς τα παιδιά. Και όταν το λέμε αυτό εννοούμε την Kim Kardashian. Όχι αυτή τη φορά δεν έκανε μια γυμνή ή σέξι εμφάνιση, αλλά μια χαλαρή βόλτα και εκεί φάνηκε πως και τα μαλλιά της είναι κάπως... χαλαρά. Δηλαδή χάνει τούφες, όχι αστεία.

Και φυσικά έπεσαν όλοι να τη φάνε. Γιατί ρε παιδιά, γιατί; Αυτά θα δει και μετά θα αρχίσει να ανεβάζει φωτογραφίες με τις τεράστιες καμπύλες της στο Instagram και θα μας τρομάζει. Γιατί ρε παιδιά;

Θα το ρισκάρω και θα ασχοληθώ με γυναικεία μόδα. Η Sarah Jessica Parker, ναι αυτή του Sex and the City (το σεξ το είδαμε, την πόλη πάλι όχι) σχεδίασε μια γόβα και ετοιμάζεται να τη βγάλει στην αγορά.

Το είδαμε το παπούτσι, το ξαναείδαμε και μετά καταλάβαμε τι μας θυμίζει: μα φυσικά τη μύτη της!

Νομίζω ότι έχω πει ξανά ότι μου αρέσει να διαβάζω συμβουλές sex στο Queen ε; Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το θέμα «4 ασυνήθιστα μέρη για να κάνετε φανταστικό σεξ». Ωραία τα έγραψε το site, μια χαρά, να τα βλέπετε να μαθαίνετε κορίτσια και άλλα τέτοια ωραία.

Ok, μπορεί να μην είναι και τα πιο ασυνήθιστα μέρη (πχ. το εξομολογητήριο της εκκλησίας μου κάνει όντως ασυνήθιστο μέρος), αλλά ένα-ένα τα βήματα. Και το νου σας στο ασανσέρ ε; Γιατί, αν κρίνεις από αυτό που έχω στην πολυκατοικία και στην αναπνοή κινδυνεύεις να σφηνώσεις!