Πώς κατάφερε η Τατιάνα Στεφανίδου να εκνευρίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο

Πώς κατάφερε η Τατιάνα Στεφανίδου να εκνευρίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο

Μια νέα κόντρα ξεκίνησε!

Μια καινούργια κόντρα ξεκίνησε από χθες το βράδυ κι έχουμε ενθουσιαστεί. Επιτέλους Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Πέτρος Κωστόπουλος στέλνουν μπηχτές ο ένας στον άλλον άνθρωποι, που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς και γι αυτό ίσως οι ατάκες τους είναι κι ένα επίπεδο παραπάνω από τις σάχλες και τις κατινιές που πετάνε ο ένας στον άλλον οι εκπρόσωποι της trash σχολής.

Το ξεκίνησε λοιπόν η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Σύμφωνα με την Τατιάνα είναι ντροπή και μόνο η σκέψη ότι ο άντρας της Νίκος Ευαγγελάτος θα μπορούσε ποτέ να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή δηλαδή ζώδια και άστρα. Ακόμη κι αν έμενε άνεργος (όπως είπε) θα προτιμούσε να σφουγγαρίζει σκάλες (αυτό είναι δικό μας συμπέρασμα) παρά να καταδεχτεί ο Νίκος Ευαγγελάτος να παρουσιάσει πρωινό όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας (αυτό δεν το είπε αλλά εννοείται). Μάλιστα, αυτή είναι η άποψη της Τατιάνας Στεφανίδου. Κάπου τον έχει τοποθετήσει τον άντρα της, κάπως τον βλέπει, προφανώς τον θαυμάζει πολύ κι αυτό είναι ευχάριστο για εκείνη και τον γάμο της και πραγματικά είναι συγκινητικό να βλέπεις πόσο πολύ αγαπιούνται αυτοί οι δυο πολύ πετυχημένοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Δεν ξέρω αν ποτέ σ αυτή τη ζωή ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είχε μια σοβαρή άποψη για τα ζώδια ή θα κατάφερνε να πετύχει το κατσικάκι στο φούρνο, αλλά φαντάζομαι και τον Κωστόπουλο αν τον ρωτούσες δύο χρόνια πριν αν είχε σκεφτεί να παρουσιάσει το πρωινό πρόγραμμα κάποιου καναλιού θα σε περνούσε για τρελό. Όπως κι αν έλεγες στον Λάκη Γαβαλά και άλλους ότι θα βρεθούν στη φυλακή ή χρεωκοπημένοι. Θέλω να πω ότι σ αυτή τη ζωή όλα αλλάζουν όπως φαίνεται και σημασία τελικά έχει με πόση αξιοπρέπεια αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Τα άλλα είναι απλώς κουβέντες για να γίνονται.