«Κ@@λοι και β@@ζιά». Ο Λιάγκας έπαθε Σάσα Σταμάτη!

«Κ@@λοι και β@@ζιά». Ο Λιάγκας έπαθε Σάσα Σταμάτη!

Η παρέα μαζί της δεν του έκανε καλό.

Από τους γιατρούς και τους ψυχολόγους μέχρι τους λοιπούς ειδικούς, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Όταν βάζεις έναν ασθενή δίπλα σε έναν υγιή αποκλείεται ο ασθενής να κολλήσει υγεία. Αυτό που θα συμβεί είναι να κολλήσει ο υγιής ασθένεια.

Αυτό ακριβώς λοιπόν συνέβη στο πρωινό του Αντέννα (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια). Η πολύ παρέα του Γιώργου Λιάγκα με τη Σάσα Σταμάτη δεν έκανε τη Σταμάτη κυριλέ, αντίθετα έβγαλε τον Λιάγκα από το όριο. Και όταν λέμε όριο εννοούμε αυτό που βάζει ο καθένας για τον εαυτό του όταν μιλάει δημοσίως.

Έτσι σήμερα ακούσαμε το πρωί - και όχι το βράδυ που τα όρια είναι περισσότερο ασαφή- τον Γιώργο Λιάγκα να μιλάει για «β@@ζιά» και «κ@@λους» που δείχνει το Dancing with the stars, δηλαδή το show του Αντέννα. Σοκαρίστηκα; Όχι βέβαια. Έχουμε ακούσει χειρότερα από τον Κωστόπουλο. Αλλά ο Λιάγκας δεν είναι έτσι ή τουλάχιστον δεν ήταν έτσι. Έτσι είναι ο Κωστόπουλος που πάντα ήταν, έτσι είναι η Σταμάτη που πάντα ήταν, αλλά τώρα προστέθηκε και ως new entry ο Γιώργος Λιάγκας. Άλλος για τη βάρκα τους;