Γιατί ενόχλησε η Υβόννη τον Ρέμο;

Γιατί ενόχλησε η Υβόννη τον Ρέμο;

Τι κακό έκανε η Υβόννη;

 

Το τι ακούστηκε σήμερα το πρωί στο πρωινό του Αντέννα για την Υβόννη Μπόσνιακ δεν περιγράφεται. Ότι μέχρι τώρα ήταν ο «Μουγκοθόδωρος» όπως άλλωστε και η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι την ψώνισε, ότι άλλαξε.... Χίλια δυο. Γιατί;

Σε περίπτωση που δεν είδατε το Πρωινό να σας ενημερώσω ότι όλα αυτά ειπώθηκαν επειδή η Υβόννη Μπόσνιακ κάθισε στην καρέκλα του κριτή στο "The Voice" σ' ένα διάλλειμα των γυρισμάτων κι έκανε πλάκα βγάζοντας την γλώσσα και πατώντας το κουμπί με το πόδι. Ο,τι θα κάναμε κι εμείς δηλαδή αν βρισκόμασταν στα παρασκήνια του "Τhe Voice" μαζί με τους φίλους μας και κάναμε χαβαλέ. Η κοπέλα δεν έκανε τίποτα που δεν θα έκανε κάποιος άλλος στη θέση της. Κι εμείς αν βρισκόμασταν στο show θα καθόμασταν στην καρέκλα, θα κάναμε τάχα πως είμαστε κριτές, θα βγάζαμε φωτογραφίες με το κινητό μας και θα της ανεβάζαμε σε όποιο social media είχαμε λογαριασμό....Απλώς στην περίπτωση της κάποια κάμερα την κατέγραφε και τελικά το πλάνο έπαιξε και στην τηλεόραση.

Και τι έγινε μετά; 'Ενας χαμός. Πώς «τόλμησε» να καθίσει στην ιερή καρέκλα η Υβόννη; Μήπως την ψώνισε; Και γιατί θύμωσε ο Ρέμος που την είδε; Μα ο Ρέμος ήταν σαφές ότι δεν θύμωσε με την Υβόννη, αλλά με την παραγωγή που έδειξε το πλάνο της Υβόννης. Τώρα απ αυτό μέχρι ότι η Υβόννη την ψώνισε ή τρελάθηκε επειδή έβγαλε μια σειρά ρούχων ή επειδή είναι το κορίτσι του Ρέμου δεν κατάλαβε κανείς πώς φτάσαμε.
Προφανώς κάτι πρέπει να πούμε πρωί πρωί ε;

DPG Network