Ο αετός χωρίς… πίστα Notis, η θεάρα Michelle Obama και μια ατάκα-μαχαιριά για τους άντρες

Ο αετός χωρίς… πίστα Notis, η θεάρα Michelle Obama και μια ατάκα-μαχαιριά για τους άντρες

Ο Μίστερ Χάιντ και η άλλη πλευρά της επικαιρότητας.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Talk of the town ο Notis για άλλη μια φορά. Μία η στήριξη στη Χρυσή Αυγή, μία κάτι «γαλλικά» που ρίχνει στο κέντρο και δεν μαζεύει κόσμο, στο τέλος τον... καθάρισαν από το μαγαζί, εύκολα.

Ωραία τα έγραψε και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο κείμενό του «Ποιος νομίζεις ότι είσαι Νότη;».

Και αν συνεχίζετε να έχετε απορία για το ποιος είναι, μπορούμε να σας δώσουμε μερικές απαντήσεις: Μήπως ο Notis είναι αετός χωρίς φτερά; Δεν ξέρω, αλλά αετός χωρίς... πίστα είναι πλέον!

Την ίδια στιγμή που οι Ελληνίδες celebrities το παίζουν δήθεν και cool, η... Πρώτη celebrity των ΗΠΑ δίνει μαθήματα συμπεριφοράς. Ναι, για τη Micelle Obama λέμε, η οποία δεν διστάζει να κάνει χαβαλέ στους καλεσμένους του Λευκού Οίκου και μάλιστα μπροστά στη κάμερα. Και έδειξε πως αν δεν τσαλακώσεις λίγο την εικόνα σου, τότε δεν θα σε λατρέψει ποτέ ο κόσμος.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής μάλιστα κάρφωσε και εντυπωσιακά σε μια mini μπασκέτα, δείχνοντας στον Σπανούλη πώς μπαίνουν τα καλάθια. Σίγουρα ο Μπαρτζώκας θα την ήθελε στην ομάδα του την περασμένη εβδομάδα.

Πέρασαν οι γιορτές και ξαφνικά όλες οι γυναίκες βλέπουν ότι πήραν μερικά κιλάκια παραπάνω. Κάποιες το ρίχουν στη δίαιτα για να τα χάσουν και άλλες στην... τρέλα για να νιώσουν καλύτερα. Όπως το να βλέπουν ότι η Eva Longoria δεν έχει τέλειο σώμα! Αν μπορείς να το πεις αυτό βέβαια.

Στοίχημα ότι τα αντρικά site έπαιξαν το ίδιο θέμα με τίτλο «Η σέξι εμφάνιση της Eva». Ποιος έχει δίκιο;

Και σας έλεγα, μην τα βάζετε με την Kim γιατί θα αρχίσει πάλι τις κακόγουστες εμφανίσεις της, αυτές που η ίδια θεωρεί sexy και θα τα δούμε όλα. Δεν με ακούσατε και ιδού τα αποτελέσματα.

Η Kim πήγε στο Fashion Week στο Παρίσι και έδειξε σε όλους πόσο άσχετη είναι από μόδα. Περισσότερο θύμιζε ένα τσουβάλι με πατάτες παρά γυναίκα.

Βέβαια κόλλησε μπροστά στο τσουβάλι και το στήθος της, γιατί στην τελική αυτό έχει, αυτό δείχνει. Αν και μετά από αυτή την εμφάνιση επιμένει ότι δεν έχει κάνει πλαστική ποτέ, θα τρελάθω!

Η Kim έδειξε το στήθος της και άλλες το... κυλοτάκι τους. Και μάλιστα στο κόκκινο χαλί, ολοκληρώνοντας μοναδικά μια εβδομάδα με πολλές κακόγουστες εμφανίσεις. Ο λόγος για την Rachel Wilde, που από την ώρα που είδε ότι δεν ασχολείται κανείς με το ταλέντο της, αποφάσισε να δείξει άλλα χαρίσματά της.

Και γιατί όχι; Εδώ άλλες και άλλες τα έχουν καταφέρει, γιατί να μην το δοκιμάσει και αυτή;

Όσο για το τέλος; Η ώρα της δικαίωσης για τους άντρες μέσα από το θέμα «21 κομπλιμέντα που θέλει να ακούσει το αγόρι σου».

Γιατί όπως και να το κάνεις και τα αγόρια έχουν ανάγκη από τα γλυκόλογα - όχι δεν είμαστε τόσο σκληροί όσο το παίζουμε. Απλά καλό είναι τη συμβουλή Νο.20 να μην τη χρησιμοποιείται συχνά.

Ακούς εκεί «Προτιμώ να δω εσένα παρά τους φίλους μου απόψε». Γιατί ρε κοπελιά; Μια χαρά το είχα κανονίσει να περάσω καλά απόψε; Γιατί το χαλάς τελευταία στιγμή; Πήγαινε έξω με τους φίλους σου και άσε με εμένα να δω το ματσάκι. Πφφφ...